fbpx
68   453
122   416
93   152
58   110
279   837

De keuken van mijn dromen

De keuken van mijn dromen

Dromen mag! Sterker nog, ik doe het heel graag. Ik vind het heerlijk om te denken aan de toekomst en te dromen van bijvoorbeeld een ander huis. Ik zou het helemaal anders inrichten dan ons huidige huis en ik zou het fantastisch vinden om een badkamer en suite te hebben en een luxe keuken met kookeiland. In dit artikel ga ik het hebben over de keuken van mijn dromen. Lees je mee?

Manifesteren, geloof jij erin of niet? Ik wel. Misschien niet op de zweverige manier maar juist op de rationele manier. Ik ben ervan overtuigd dat, wanneer je praat over je verlangen en wensen, je kansen creëert. Door het helder voor ogen hebben van deze verlangen en wensen kun je ergens naartoe werken. Wanneer deze dan ook overeenkomen met die van je partner kun je samen ergens naartoe werken en doelen stellen. Ik weet hierdoor dan ook eigenlijk zeker dat ons dit, vroeg of laat (liever vroeg dan laat, haha!), gaat lukken.

Mijn droomkeuken

Toen ik samen met mijn vriend ons huidige huis kocht moest het huis volledig opgeknapt worden. De keuken was onwijs verouderd en daarom besloten wij bij bezichtiging nummer 1 al dat die er 100% uit moest. Geen probleem want dat betekende dat ik los mocht gaan op een nieuwe keuken. Destijds was ik zo onwijs gek van een witte keuken met een zwart fornuis dat de beslissing eigenlijk snel was gemaakt. Ik heb hier tot op de dag van vandaag geen spijt van en ben ontzettend blij met onze keuken. Toch droom ik, zoals gezegd, van een luxe keuken met kookeiland.

Luxe keukens zijn er natuurlijk in alle vormen en maten. Op dit moment zie je heel veel keukens met houten- of juist zwarte fronten. Super tof! Ik vind dat echt onwijs mooi. Toch zou ik hier zelf, denk ik, niet zo heel snel voor kiezen. Natuurlijk heb ik Pinterest inmiddels al helemaal uitgespeeld en daar valt mij toch het volgende op. Wanneer ik zoek naar keukens met kookeiland pin ik toch het liefst witte keukens. Vaak hebben deze witte keukens een zwart of hout accent en marmeren tegels. Soms zelfs met gouden kranen. Oh wauw, love marmer in combinatie met gouden kranen. Qua style is de keuken eigenlijk altijd super strak en modern. Lekker clean & light. Love it!

Qua indeling heb ik graag het kookgedeelte op het eiland en dan het liefst nog een barretje eraan met minimaal 2 hoge krukken. Ik zie dan echt zo’n plaatje voor me dat ik aan het koken ben terwijl mijn vriend of bijvoorbeeld een vriendin lekker aan het barretje zit op een kruk. Zo gezellig! Lekker een rood wijntje erbij. Daarnaast lijkt het me ook zo’n ideaal plekje om in de ochtend te ontbijten.

Zo, bij deze de keuken van mijn dromen omschreven. We dromen nog heel even verder. Droom je met mij mee? Zo ja, ik ben benieuwd, wat is jouw droomkeuken? Let me know! 

Volg je mij al op Instagram & Bloglovin’?

Delen: