fbpx
52   83
97   501
134   434
95   157
60   114

Labello Caring Beauty

Labello Caring Beauty

Er is niets zo vervelend als droge lippen. Man, wat heb ik daar een hekel aan. Zeker als ik geen lippenbalsem bij mij heb. Herken je dat? Gelukkig komt dit niet heel vaak voor omdat ik eigenlijk in iedere tas wel een lippenbalsem heb. Vaak is dit een lippenbalsem van Labello en dit merk heeft nu een gloednieuwe product gelanceerd, namelijk de Labello Caring Beauty. Dit zijn twee-in-één lippenbalsems en in dit artikel ga ik je daar alles over vertellen. Lees je mee?

Caring Beauty van Labello

Met de Labello Caring Beauty krijg je best of both worlds. Het is een twee-in-één product die zowel je lippen accentueert als verzorgd en hydrateert. Het product is in twee kleuren verkrijgbaar, namelijk in Nude en in Red.

De verpakking is precies zoals we van Labello gewend zijn. Volgens mij zit een lippenbalsem van Labello inmiddels al flink wat jaren in deze verpakking. Wat mij betreft een prima verpakking, niets op aan te merken en natuurlijk lekker herkenbaar voor het merk.

Labello staat natuurlijk bekend om hun fijne lippenbalsem en ook dit product hydrateert en verzorgt de lippen. Het product is onder andere verrijkt met sheaboter, biologische amandelolie en vitamine E. Het is dus geen transparante Labello maar een Labello met een tintje. Het fijne hiervan is dat het tintje opgebouwd kan worden. Met één laagje heb je een hele subtiele tint maar met een tweede of derde laag kun je deze tint opbouwen en intenser maken.

Labello Caring Beauty review

Uiteraard heb ik beide kleuren geswatched. Natuurlijk is dit een kwestie van smaak maar ik vind de nude kleur bij mij niet heel mooi staan. De rode kleur doet veel meer voor mijn gezicht en zeker nu we geen mondkapjes meer hoeven te dragen en de lente is begonnen mag een beetje kleur ook wel toch? Naast de kleur doet de Labello gelukkig ook wat hij beloofd en wat we gewend zijn van het merk Labello qua verzorging en hydratatie.

De Labello Caring Beauty lippenbalsems kosten €3,99 per stuk en zijn bij diverse drogisterijen, zoals Kruidvat verkrijgbaar. Beide varianten zijn op het gebied van huidvriendelijkheid dermatologisch goedgekeurd.

Heb jij ook altijd Labello in je tas?

Volg je mij al op Instagram & Bloglovin’?

Delen: