fbpx
212   218
88   249
58   124
15   201
67   394

Thermokleding van Stronger

Thermokleding van Stronger

Als je mij al langer volgt via mijn blog of Instagram dan weet je dat ik giga fan ben van Stronger. Als je mij een beetje kent dan weet je ook dat ik alleen samenwerk met bedrijven waar ik oprecht enthousiast over ben. Stronger is absoluut zo’n bedrijf! Net voordat ik op wintersport ging lanceerde Stronger thermokleding. Wat een timing! Ik heb de thermokleding meegenomen naar Oostenrijk en vertel je er in dit artikel graag meer over. Ben jij benieuwd naar de thermokleding van Stronger? Lees dan zeker mee.

Thermokleding van Stronger

Stronger thermokleding

De Stronger Thermokleding bestaat uit twee items, namelijk:

  • Thermo Tights
  • Thermo Hoodie

Hij is verkrijgbaar in twee kleuren, namelijk:

  • Zwart
  • Wijnrood

Ik heb beide items in beide kleuren en heb ze dus meegenomen op wintersport in Oostenrijk. Ik zal beide items uitgebreid bespreken.

Stronger Thermo Tights

De leggings van Stronger zijn echt fantastisch. Ze zitten altijd als gegoten, zakken niet af en zijn 100% squadproof. Dat is bij deze Thermo Tights absoluut niet anders! Hij is gemaakt van een functionele stof met een geborstelde binnenkant die je warm houdt. Deze legging heeft een hoge taille en koordjes aan de binnenkant om er extra voor te zorgen dat hij op zijn plek blijft. Tijdens een fanatieke dag op de piste absoluut fijn. Het materiaal is zweetafvoerend en houdt je koel en droog tijdens je activiteiten.

Stronger Thermo Hoodie

De set maak je compleet met een Thermo Hoodie. Gemaakt van dezelfde functionele stof met dezelfde lekkere warme en zachte binnenkant. Deze hoodie heeft een trekkoord bij de heupen en de capuchon en manchetten met duimgaten om je handen warm te houden. Zoals we gewend zijn bij een hoodie heeft hij een grote voorzak.

Ik draag beide item in de maat S en deze maat is perfect voor mij. Tijdens mijn wintersport in Oostenrijk was deze thermokleding van Stronger mijn go-to thermokleding. Op hele koude dagen heb ik onder de thermohoodie nog een skipully gedragen maar op de wat warmere dagen was dit absoluut niet nodig. De legging zat onder mijn skibroek echt als gegoten en ik heb het echt geen moment koud gehad. Is deze Stronger thermokleding een aanrader? Ja, 100%!

Ga jij nooit op wintersport? Dan nog is deze Stronger activewear echt aan te raden. Stel, je gaat hardlopen en het is koud buiten, geloof mij, ook dan is deze set echt heerlijk!

Stronger kortingscode

Oh yes, uiteraard heb ik weer een hele fijne kortingscode van Stronger voor jullie!

  • met de code ‘beljaars20’ krijg jij nu 20% korting bij Stronger!

Heb jij items van Stronger in je kast?

Volg je mij al op Instagram & Bloglovin’?

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen.

Delen:

1 Reactie