fbpx
0   7
11   33
23   55
60   271
41   87

Salt of the Earth Natuurlijke Deodorant

Salt of the Earth Natuurlijke Deodorant

Heb jij weleens gehoord van Salt of the Earth? Ik zeker wel! Sterker nog, ik heb er vaker reviews over geschreven. Het is een merk dat 100% natuurlijke en vegan deodorant en handwashes verkoopt. In dit artikel ga ik je alles vertellen over de Salt of the Earth Natuurlijke Deodorant. Lees je mee?

Salt of the Earth Natuurlijke Deodorant

Natuurlijke en vegan deodorant

Salt of the Earth is ontstaan uit een passie voor milieuvriendelijke, natuurlijke huidverzorgingsproducten. Het merk begon met één soort deodorant, namelijk de Crystal Classic, maar is inmiddels gegroeid en biedt een heel assortiment aan. Ze hebben heel wat verschillende geuren maar ik heb deze deodorant ontvangen in de geur Lavender & Vanilla.

De deodorant van Salt of the Earth is verkrijgbaar in verschillende vormen, namelijk:

  • Stick
  • Spray
  • Roll-on
  • Balsem
  • Kristal

Ik heb deze Salt of the Earth Lavender + Vanilla Effective Natural Deodorant ontvangen in een Spray en Roll-On versie. De deodorant zit in een mooie verpakking met een roze uitstraling. Ziet er vrolijk uit!

Salt of the Earth Natuurlijke Deodorant

Salt of the Earth deodorant

De deodoranten van Salt Of The Earth zijn 100% chemicaliënvrij. Dit houdt in dat ze geen aluminium chloorhydraat, alcohol, parabenen, drijfgassen, triclosan, minerale oliën en andere chemicaliën bevatten.

Wat beschermt tegen nare geurtjes? Het ingrediënt Potassium Alum. Dit is een natuurlijke mineraalzout die een microscopisch laagje van minerale zouten achterlaat op je huid. Dit laagje dood bacteriën zodat ongewenste transpiratiegeuren geen kans krijgen, zonder de poriën te blokkeren of vernauwen.

deodorant

Deodorant review

De geur van deze Salt of the Earth Natuurlijke Deodorant is verrassend lekker. De lavendel zorgt voor een bloemige geur en ergens ver weg ruik ik ook citrus. Vanille daarentegen zorgt juist voor een warme, volle, zoete en houtachtige tegenhandig. Echt een prettige combinatie! Ik heb uiteraard zowel de spray als de roll-on getest. In gebruik vind ik persoonlijk de roll-on het prettigst werken. De spray is vrij nattig en daarom is het belangrijk om de spray eerst te laten drogen voordat je kleding aantrekt. In de ochtend, wanneer ik 9 van de 10 keer haast heb, vind ik dit wat onhandig. Vandaar de voorkeur voor de roll-on. Qua werking ervaar ik ze beide precies hetzelfde. Ze ruiken heerlijk en ik heb de hele dag een fris gevoel. Nare geurtjes heb ik in ieder geval niet ontdekt na bijvoorbeeld een dag werken. Daar moet ik wel even bij zeggen dat ik sowieso niet zo heel snel transpireer. Of ik deze Salt of the Earth Natuurlijke Deodorant opnieuw zou kopen? Ja hoor, absoluut!

Salt Of The Earth deodorant roll-on producten kosten €6,99 en de sprays €8,49. Salt Of The Earth is o.a. verkrijgbaar bij Etos, Kruidvat, Jumbo, Plein.nl en de OnlineDrogist.nl

Heb jij weleens een spray deodorant geprobeerd?

Volg je mij al op Instagram & Bloglovin’?

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen.

Delen: