fbpx
18   50
11   39
272   802
27   67
32   78

Verzorgingsproducten die ik graag wil testen

Verzorgingsproducten die ik graag wil testen

Ik blog inmiddels heel wat jaar. Mijn blog is begonnen als echte beautyblog maar inmiddels komen er veel meer onderwerpen op mijn blog voorbij. Van travel tot lifestyle en van fashion tot interieur, ik schrijf gewoon voornamelijk over onderwerpen die mij interesseren. Ik behandel ook geregeld verzorgingsproducten en toch zijn er nog een aantal verzorgingsproducten die ik graag wil testen. Ben jij benieuwd welke producten dit zijn? Lees dan zeker mee.

Olaplex

Je hebt er vast weleens van gehoord, Olaplex! Een product dat natuurlijk bekend staat als hèt wondermiddel van de kappers. Tegenwoordig wordt Olaplex overigens echt niet alleen in de kapsalon gebruikt maar absoluut ook thuis. Volgens mij is inmiddels heel Nederland al aan de Olaplex geslagen en stom genoeg heb ik het zelf nog nooit geprobeerd. Hoog tijd om hier dus eens verandering in te brengen! Als ik het goed heb begrepen zijn en verschillende stappen in een Olaplex behandeling. Zo worden stap 1 en 2 wel in een kapsalon gedaan en gebruik je stap 3 dus thuis om het haar in topconditie te houden.

Makeup Eraser

Als ik één ding heel serieus neem dan zijn het mijn morning- en evening skincare routine. In beide routines doe ik vooral het reinigen van mijn huid heel nauwkeurig. Al een tijdje heb ik een Makeup Eraser op het ook. Dit is een innovatieve, recyclebare gezichtsreinigingsdoek. Door deze doek nat te maken met water verwijder je make-up, vuil en talg eenvoudig van jouw gezicht af. Jawel, zelfs hardnekkige waterproof mascara. Dit klinkt toch briljant? De doek belooft ultrazacht te zijn, is herbruikbaar en kun je gewoon in het wasmachine doen. Een mooie, duurzame stap in mijn routine!

Gezichtsroller met spikes

Om wallen en donkere kringen onder de ogen te verminderen en de komst van rimpels te vertragen masseer ik mijn huid geregeld met een gezichtsroller. Een stevige massage  bevordert de collageen productie en stimuleert de bloedcirculatie. Ik geloof er echt in dat het verschil maakt om je gezicht regelmatig te masseren. Echter spotte ik laatst een gezichtsroller met spikes. Deze roller is dus net even iets heftiger en steviger dan een ‘normale’ gezichtsroller. Het lijkt me super interessant om dit eens te proberen! Het is een hygiënisch alternatief voor micro needling. De spikes komen dieper in de huid om celvernieuwing te bevorderen, zonder de bovenste huidlaag schade toe te brengen.

Dit zijn de verzorgingsproducten die ik graag wil testen. Heb jij één van deze verzorgingsproducten weleens geprobeerd? Zo ja, wat vind je ervan?

Volg je mij al op Instagram & Bloglovin’?

 

Delen:

2 Reacties

  1. 21 januari 2022 / 16:55

    De make-up eraser is echt fijn, ik zou niet meer zonder kunnen!

  2. 21 januari 2022 / 13:18

    Hey Lindsey,

    Leuk artikel. Olaplex moet je zeker eens proberen. Het is zo fijn voor je haar. Echter staat er een klein foutje in het artikel, namelijk bij de bullet die verwijst naar de make-up eraser verwijs je naar Olaplex. Just givin’ you a heads-up.

    De make-up eraser heb ik al eerder getest en vind ik echt een fijn product. Ook super duurzaam, omdat hij in de wasmachine kan. En die gezichtsrollers met spikes die lijken me ook wel wat! Klinkt een beetje eng als je het zo schrijft, maar het zal vast niet zo voelen.