fbpx
217   224
90   252
60   127
15   202
67   394

Nieuwe sneakers van Lacoste

Nieuwe sneakers van Lacoste

Half december kreeg ik van Plutosport een mailtje of ik interesse had in een samenwerking voor Lacoste sneakers. Wow, Lacoste, dat is lang geleden! Ik weet nog goed dat dit merk in mijn Middelbare Schooltijd echt een mega populair merk was. Ik ben de afgelopen jaren het merk een beetje uit het oog verloren maar door het mailtje opende ik de link naar de sneakers en werd ik zo aangenaam verrast. Hoe vet zijn deze sneakers? Ik ben er helemaal happy mee. In dit artikel laat ik je zien hoe ik de sneakers style. Lees je mee?

Laat ik eerst wat meer vertellen over deze nieuwe sneakers van Lacoste. Het zijn om precies te zijn de Lacoste Storm 96 LO 0121 2 Sneakers Dames. Het is een sportieve sneaker met een mix van materialen, namelijk leer, synthetisch materiaal, suède en een rubberen buitenzool. De sneaker is wit met groen en roze. Hoe tof? Ik vind de kleurencombinatie echt helemaal amazing. Dit groen is namelijk helemaal dè trend van het moment. Liever een andere kleur? Ze zijn er ook in het wit met roze, dus zonder het groen. Je koopt ze bij Plutosport voor € 79,95. Een mooie deal, want ze zijn afgeprijsd. Voorheen kostte ze namelijk €119,95 

OOTD

Ik combineer deze sneakers met een witte, gebreide trui van het merk Gina Tricot. Deze trui heeft een tof detail van zwarte en groene strepen. Hetzelfde groen als in de sneakers dus dit matcht natuurlijk extra leuk. Mijn jeans is van het merk Redial en heb ik vorig jaar ontvangen van de webshop ByMusthaves.

And that’s it! Even een lekker casual lookje. Heerlijk toch, na al die chique jurkjes vol glitters na de feestdagen. Wat mij betreft een welkome afwisseling.

Wat vind jij van deze Lacoste Sneakers? Zou jij dit outfitje zelf dragen? 

Volg je mij al op Instagram & Bloglovin’?

 

 

Delen: