fbpx
115   133
50   187
44   97
12   191
65   389

Een gelukkig en gezond 2022

Een gelukkig en gezond 2022

Woooohooo!! 2022 is begonnen, we zitten inmiddels gewoon alweer op dag 3. Ik wil jullie allemaal een onwijs gelukkig en gezond 2022 toewensen.

De feestdagen zijn voorbij en we zitten aan het begin van januari. Ik hoop dat jullie allemaal heerlijk hebben gegeten rond kerst en oud & nieuw en de nodige biertjes en/of wijntjes hebben gedronken. Ik in ieder geval wel, ik heb echt hele fijne dagen gehad met familie en vrienden. Echt van genoten! Al heb ik stiekem ook wel weer heel veel zin in 2022. Ik heb heel veel zin om weer te gaan knallen op zowel persoonlijk- als werkvlak en ben benieuwd naar alles wat mij dit jaar weer gaat brengen.

Van mij kunnen jullie qua content in ieder geval vrijwel hetzelfde verwachten als in 2021. Althans, dat is wel mijn doel. Dus dit betekent dat er op mijn blog iedere werkdag minimaal 1 artikel online komt om 05:00 uur. Daarnaast ben ik op mijn instagram account lekker actief in stories en komen er in de week een aantal posts online. Mijn blog en instagram zijn mijn eigen onderneming en dit is in 2021 heel erg goed gegaan. Ik hoop deze stijgende lijn absoluut vast te houden in 2022. Ik ga er in ieder geval weer onwijs hard voor werken.

Daarnaast hebben wij natuurlijk ook al de nodige tripjes gepland en zal ik jullie hier zoveel mogelijk in proberen mee te nemen. Wij hopen in 2022 op Wintersport te gaan en uiteraard gaan we weer naar ons fijne, vertrouwde plekje in Zuid-Frankrijk. Nog steeds zo dankbaar dat mijn schoonouders hier zo’n prachtig huis hebben. Daarnaast staat er ook nog een tripje naar Spanje op de planning met vrienden. Ook daar heb ik natuurlijk heel veel zin in. En verder? We zien het wel. Keep you posted! 

Nogmaals, een gelukkig en gezond 2022 toegewenst. Ik ben heel benieuwd, heb jij al plannen en/of goede voornemens voor dit nieuwe jaar? Let me know!

Dikke kus van mij! 

Volg je mij al op Instagram & Bloglovin’?

 

Delen: