fbpx
115   205
104   202
80   265
114   246
121   282

Wandcirkel aan je muur

Wandcirkel aan je muur

Heb jij weleens gedacht aan een wandcirkel aan je muur? Het is op dit moment absoluut in trend in interieurland en ze komen heel vaak voorbij in verschillende televisieprogramma’s zoals Vtwonen. In samenwerking met HIP ORGNL® heb ik onze slaapkamer extra sfeer gegeven door een wandcirkel aan de muur te hangen. Ik ben echt ontzettend blij met het resultaat. Maar hé, de feestdagen komen eraan en daar hoort natuurlijk een winactie bij. Ik mag dus een prachtige wandcirkel t.w.v. € 149,95 weggeven aan één van jullie. Ik vertel je er uiteraard alles over in dit artikel. Let’s go! 

Fantastische selectie wandcirkels

HIP ORGNL® heeft een fantastische selectie wandcirkels. Van oude meesters tot wilde dieren en van natuurlijke materialen tot moderne kunst: voor elke stijl en alle woonruimtes is een geweldige wandcirkel te vinden. De wandcirkels zijn verzameld in 6 verschillende collecties maar iedere keuze is een hoogwaardige en stijlvolle keuze. De wandcirkels zijn gemaakt van luxe materiaal en zijn dus van premium kwaliteit. Daarnaast kun je ze natuurlijk overal in huis plaatsen. Van de woonkamer tot de hal en van je kantoor tot de keuken en het toilet. Overal waar een lege muur wel wat extra’s kan gebruiken kun je natuurlijk een wandcirkel aan je muur hangen.

De wandcirkel waar ik voor ben gegaan is de HIP ORGNL® Bloemstilleven met porseleinen vaas Rond van Nederlandse schilder Balthasar van der Ast en Johannes Baers. Deze wandcirkel behoort dus tot de ‘oude meesters’ selectie. Ik was vooral helemaal weg van de kleurencombinatie en wist dat deze cirkel het allerbeste zou staan op de plek waar ik heb heb bedacht. Toen ik de wandcirkel had ontvangen werd dit gevoel direct bevestigd. Ja, dit was de allerbeste keuze. Ik vind het resultaat zo gaaf!

Winactie t.w.v. € 149,95

Het allerleukste is dat ik één van jullie ook blij mag maken met een prachtige wandcirkel t.w.v. € 149,95. Dat betekent dat dit een wandcirkel is van Ø 80 cm (dezelfde grootte als dat ik heb).  Let op: De winactie loopt via Instagram. Wil je meedoen? Ga dan naar mijn profiel op instagram (@lindseybeljaars) en doe mee! 

Doe jij mee met deze te gekke winactie? 

Volg je mij al op Instagram & Bloglovin’?

Delen: