fbpx
212   218
88   249
58   124
15   201
67   394

Mijn adventskalenders van 2021

Mijn adventskalenders van 2021

Al weken staan in mijn huis adventskalenders mij aan te staren. Vandaag is het 1 december en mag ik eigenlijk de eerste vakjes openen. Yes, so excited!! Ben jij benieuwd naar mijn adventskalenders van 2021? Lees dan gezellig mee.

Adventskalenders 2021

The Body Shop Share Love & Joy Ultimate Advent Calendar

Zoals ieder jaar heb ik ook dit jaar weer een adventskalender van The Body Shop. Gelukkig maar want het is ieder jaar mijn absolute favoriet. Dit jaar heeft The Body Shop, net als vorig jaar, drie verschillende adventskalenders. Ik heb de Share Love & Joy Ultimate Advent Calendar ontvangen en deze kost € 130,-. Dit is dan ook meteen de duurste kalender die echter wel echt de moeite waard is want de kalender heeft een waarde van €228,-

Vind jij het toch wat aan de prijzige kant? Dan heeft The Body Shop nog twee andere varianten, namelijk:

Loavies Everybody Knows Advent Calendar

Oehh!! En ook Loavies heeft een adventskalender. Hoe tof? Zoals je weet is, op het gebied van kleding, Loavies één van mijn favoriete webshops. Deze adventskalender is echter meer gericht op accessoires en jewelry. De kalender heeft een waarde van meer dan € 100,-,  bevat in totaal 12 vakjes en maak je dus om de dag open. In de kalender zit een combinatie van gouden en zilveren sieraden en sommige hebben extra geluk! Sommige kalenders hebben namelijk een Dazzlin’ Ticket voor € 25,- tot €250,- shoppingmoney en zelfs 1x 1 jaar gratis shoppen. Een heel leuk extraatje.

  • Deze Loavies Everybody Knows Advent Calendar kost € 49,99

Pupa Milano Beauty Advent Calendar 

ALL I WANT FOR CHRISTMAS IS… MAKE-UP! Geldt deze quote voor jou? Dan is deze Pupa Milano Beauty Advent Calender helemaal iets voor jou. Het is in ieder geval een kalender die, door het goud en rood, echt kerst schreeuwt. Ik vind hem er in ieder geval prachtig uitzoek en hij voelt luxe doordat de ‘deurtjes’ sluiten met magneten. De kalender bevat 24 cadeaus en maak je dus, tot aan kerst, iedere dag een vakje open.

  • Deze kalender is een prima deal want je koopt hem voor € 99,90 en hij bevat een totale waarde van € 233,-

HEMA Nail Polish Countdown

Van HEMA ontving ik ook een adventskalender en eerlijk is eerlijk, ik zag niet direct dat het om nagellak ging. In eerste instantie ging ik ervanuit dat het een chocolade adventskalender was. Niets is echter minder waard, deze kalender is toch echt een aftelkalender met nagellak. De kalender bevat 10 vakjes, waarvan 8 long lasting nagellakken en 2 (glitter) topcoats met keratine op plantbasis en rozenolie. Je kunt met deze kalender dus eigenlijk zelf bepalen wanneer, tussen 1 december en kerst, je de vakjes openmaakt.

  • Deze kalender koop je voor € 19,95

MyMuesli Adventskalender

Oh yeah, de adventskalender van MyMuesli. Als je mij volgt op instagram dan weet je dat ik dol ben op de muesli’s van MyMuesli. Ik ontbijt er iedere ochtend mee, heerlijk! Van hun ontving ik de Muesli Adventskalender! Hoe tof is dat? In deze kalender zitten 24 verschillende mymuesli2Gos – waarvan er 13 exclusief en nergens anders te koop zijn.  Ik ben dus ook echt van plan om iedere ochtend te gaan ontbijten met de MyMuesli2Go van die dag. Leuk toch? In december, iedere ochtend, gegarandeerd een top ontbijt.

  • Deze kalender koop je voor €59,90 €49,90

L’Occitane Adventskalender

Last but not loast, deze L’Occitane adventskalender. Vorig jaar heb ik ook een adventskalender van L’Occitane ontvangen en ik zal heel eerlijk met je zijn dat ik deze best wel vond tegenvallen. Het waren voornamelijk mini’s en 80% hiervan was handcrème. Ik ben dus heel erg benieuwd of L’Occitane mij dit jaar wel positief weet te verrassen. Qua vormgeving ziet hij er in ieder geval goed uit.

  • Deze kalender koop je voor € 59,00 en hij bevat een totale waarde van € 99,-

Zo, dit zijn mijn adventskalenders van 2021. Welke lijkt jou het leukst? En welke adventskalender moet ik volgend jaar absoluut aan dit lijstje toevoegen? 

Volg je mij al op Instagram Bloglovin

Delen:

1 Reactie

  1. 2 december 2021 / 08:55

    Leuke kalenders! Ik vind die van My Muesli zรณ leuk. Heb ‘m zelf alleen niet besteld omdat de leveringen altijd verkeerd gaan als ik bij hun bestel ๐Ÿ™

    Ik heb zelf die van Yankee Candle & Celebrations. ๐Ÿ™‚