fbpx
76   152
45   175
30   67
68   137
25   272

Loavies maxi-jurk met bloemenprint

Loavies maxi-jurk met bloemenprint

Vorige week woensdag ben ik gezellig in Breda gaan lunchen met Tedje. Deze middag droeg ik een maxi-jurk met bloemenprint van Loavies. Na de lunch heeft Tedje wat outfitfoto’s gemaakt die ik deel in dit artikel. Benieuwd naar de Loavies maxi-jurk met bloemenprint? Let’s go! 

Lunchen in Breda

Oh wat ben ik dol op maxijurken. Ik heb er inmiddels heel wat in de kast liggen. Het leuke eraan vind ik dat je ze op heel wat manieren kunt stylen, al blijft stoer zeker mijn favoriet. Deze Loavies maxi-jurk met bloemenprint kun je absoluut heel chique dragen. Een paar goede hakken eronder en you’re good to go. Ik draag hem hier echter een stuk meer casual.

Eerst even inzoomen op de maxijurk. Hij heeft een v-hals, lange mouwen en knoopjes aan de voorkant. De bloemenprint is echt prachtig en ontzettend kleurrijk en de stof heeft een gouden draadje erdoorheen. Dit maakt hem uiteraard extra feestelijk. Hij heeft riemlusjes met een strikkoord en hele toffe ruches aan de onderkant. Ik zag op televisie dat Fatima Moreira de Melo deze jurk droeg bij RTL Boulevard en toen was ik er al direct weg fijn. Super fijn dat hij nu hangt te shinen in mijn kast.

Beige details

Ik style deze Loavies maxi-jurk met bloemenprint met een beige, curduroy jasje van Vila. Ik heb nog even gezocht naar het jasje maar ik kan hem online niet meer vinden dus ik ben bang dat hij niet meer te koop is. Het tasje is van Isabel Bernard en oh my, is dit geen plaatje? Ik vind deze tas echt prachtig! Om precies te zijn is dit de Isabel Bernard Femme Forte Evodie Croco Beige Leren handdtas. Zo, een hele mond vol, haha! Mijn outfit is compleet met de Beige Bronx Enkellaarsjes Low-Kole. Ik ben echt dol op deze stoere, beige enkellaarsjes. De boots hebben elastische zijpanelen, een spitse neus met metalen merkplaatje en een stevige, schuin aflopende blokhak. Love them! 

Zou jij deze Loavies maxi-jurk met bloemenprint dragen?

Volg je mij al op Instagram & Bloglovin’?

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen.

Delen: