fbpx
34   149
25   56
67   128
25   261
24   103

Mexx Perfume to Go

Mexx Perfume to Go

Door de versoepelingen gaat ‘de wereld weer een beetje open’ en zijn we met z’n alle wat meer on the go. Mexx speelt hier heel leuk op in met de Mexx Perfume to Go. Uiteraard wil je bij iedere gelegenheid lekker ruiken en is het dus wel handig om een parfum bij je te hebben in je tas. Een zwarte, breekbare flacon in je tas is wellicht iets minder wenselijk en ook daar heeft Mexx aan gedacht. Ben jij benieuwd naar deze to go Perfume van Mexx? Lees dan gezellig met mij mee.

Mexx Perfume to Go

to go Perfume van Mexx

De oplossing? Een parfumpen! De geur is geconcentreerd in een solide, lichtgewicht textuur. Hij versmelt op de huid waardoor het perfect is voor het opnieuw aanbrengen van je geur gedurende de dag. De parfumpen breng je aan op gewenste plaatsen zoals op je pols, in je nek en decolleté. Daarnaast is het natuurlijk een ideaal formaat om mee te nemen in je tas. Daarnaast is het geen vloeistof waardoor de parfum ook niet kan lekken.

De geurpennen van Mexx zitten in gele, blauwe en zwarte doosjes. Op de verpakking staat een afbeelding van een pen, het logo, de geur en een afbeelding waar je de geur het beste kunt aanbrengen. Uiteraard is er gegaan voor de drie populairste geuren van Mexx, namelijk:

  • Woman is een frisse, bloemige geur die opgebouwd is rond een boeket van jasmijn, lelietje-van-dalen en roos voordat het overgaat in een warme, houtachtige basis.
  • Ice Touch combineert fruitige, bloemige en kruidige geurnoten, waaronder het verfrissende munt, om het intense gevoel van ijs op de naakte huid na te bootsen.
  • Black is een oriëntaalse, bloemige geur met tropische geurnoten als gemberbloesem, lotus en lychee.

Mexx Perfume to Go

Review

Ik heb alle drie de varianten opgestuurd gekregen en eerlijk is eerlijk, de geuren zijn echt heel lekker! Niet gek ook dat dit de populairste geuren zijn van Mexx. Na het lezen van het persbericht was ik ook echt heel enthousiast en vooral heel benieuwd. De pen is leuk vormgegeven en natuurlijk is het ideaal. Je mikt hem zo in je tas en hebt inderdaad geen zwarte flacon bij en de parfum kan niet lekken. Toch vind ik de houdbaarheid van de geur echt heel erg matig. Ik heb hem, om goed te testen, opgedaan voordat ik naar mijn werk ging. Eenmaal aangekomen op mijn werk (zo’n half uur later) rook ik echter niets meer van de geur. Naar mijn mening is het idee dus leuk maar de uitwerking iets minder.

Stel, je hebt een flacon thuis van bijvoorbeeld Mexx Ice Touch. Dan kan ik mij wel voorstellen dat je, op de helft van de dag, de geur opnieuw laat opleven door het gebruik van een parfumpen.

  • De Mexx Perfume to Go heeft een inhoud van 3 gram en kost € 12,99
    • Ze zijn exclusief bij de ETOS winkels en op www.etos.nl verkrijgbaar.

Is een to go perfume iets voor jou?

Pin this image on Pinterest

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’? 

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen.

Delen: