fbpx
13   35
89   130
89   123
111   183
107   196

Beige kledingitems voor de herfst

Als je mij volgt via Instagram en mijn blog dan weet je dat ik al een tijdje in een beige vibe zit. Op het gebied van fashion bedoel ik dan. Zwart heeft inmiddels volledig mijn kast verlaten en bij het kiezen van nieuwe items kijk ik eigenlijk voornamelijk naar beige, witte en crèmekleurige tinten.

Beige kleding voor dames

Street One Jack Biker Faux Fur

Oh hoe mega leuk is dit jasje van Street One? Het is natuurlijk een bikerjasje maar dan niet van zwart leer zoals je ze vaak ziet. Dit jasje is beige met een teddyvachtje. Hoe leuk is dat? Ik vind het zo origineel! Beige is helemaal de kleur van nu, teddy is helemaal in en met een bikermodel sla je nooit de plank mis. 3 vliegen in één klap dus met dit jasje! Daarnaast is hij natuurlijk perfect als tussenjas deze herfst. En met een dikke off white sjaal erbij kun je hem langer dragen dan je denkt.

  • Je koopt dit jasje voor € 99,99

Geisha Trui Pleaded Shoulder

Door naar deze prachtige trui van Geisha. Hij heeft een licht v-patroon over de gehele trui en een plooi bij de schouders. Daarnaast loopt hij ook bij de pols wat wijder uit waardoor hij echt een heel leuk effect krijgt. De kleur vind ik prachtig en de halslijn spreekt mij ook enorm aan. Ik denk dat deze trui ook heel leuk te combineren is met een wit overhemd eronder waardoor het kraagje boven de trui uitsteekt als extra, speels detail.
  • Je koopt deze trui voor € 69,99

OPUS Vest Donver

Last but not least, door naar het merk OPUS. Om heel eerlijk te zijn is dit voor mij een nieuw merk. Maar ik spotte dit prachtige vest en ik was er echt direct weg van! Het is een lang, beige vest met lange mouwen en toffe, grote zakken. Zo’n vest is natuurlijk heerlijk voor als het straks echt koud wordt en kun je letterlijk overal blij combineren.

  • Je koopt dit vest voor € 89,95
Oeh, hoe leuke zijn deze items? Ze zijn te koop bij Berden Fashion en stiekem wil ik ze alle drie eigenlijk wel toevoegen aan mijn kledingkast. Ik kan in ieder geval absoluut nog niet kiezen. Help me out! Als jij zou moeten kiezen, voor welk item zou jij gaan? Let me know!

Wat vind jij van de beige / off white trend?

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’? 

Dit artikel is een samenwerking.

Delen: