fbpx
133   146
56   194
48   101
13   192
66   390

The Body Shop adventskalender 2021

The Body Shop adventskalender 2021

Oh wauw, de zomervakantie is net voorbij en ik heb de eerste adventskalender al ontvangen. Namelijk de The Body Shop adventskalender 2021. Het besef is er nog niet helemaal maar we zitten in de herfst en langzaam gaan we natuurlijk richting de winter en de feestdagen. Ik moet nog even schakelen maar daar helpt het herfstachtige weer wel een handje bij. In dit artikel ga ik je in ieder geval alles vertellen over deze adventskalender van The Body Shop. Lees je mee?

The Body Shop adventskalender 2021

Share love & joy ultimate advent calendar

Ik ontvang ieder jaar een adventkalender van The Body Shop en ben daar nog nooit door teleurgesteld. Dit jaar hebben ze drie varianten, namelijk:

  • Share the joy (paars)
    • Een mix van 24 kleine cadeautjes uit het hele assortiment
    • Hij kost € 55 (inhoud ter waarde van € 95,50)
  • Share the love big (rood)
    • 25 verrassingen, waaronder een paar full-size favorieten
    • Hij kost € 90 (inhoud ter waarde van € 141,50)
  • Share love & joy ultimate (groen)
    • 25 surprises en accessoires voor die-hard beautylovers, boordevol mini’s en full-size producten
    • Hij kost € 130 (inhoud ter waarde van € 233)

Ik heb de Share Love & Joy Ultimate Advent Calendar ontvangen. Deze is dus groen en ziet er echt fantastisch uit. Het is een groene box met een winters tafereel erop getekend. Als je de doos openklapt zie je een kleurrijke setting met opklap-poppetjes. Het doet me een beetje denken aan een kijkdoos, zo leuk! De doos zelf bestaat uit drie lades waarin dus de doosjes met producten zitten. Zo kun je op een leuke manier aftellen naar kerst met 25 kleine en grote verrassingen.

The Body Shop adventskalender 2021

Alvast een tipje van de sluier oplichten kan geen kwaad…

The Body Shop zegt: ‘Misschien bevatten de vakjes wel miniverpakkingen van ons diepreinigende Himalayan Charcoal Purifying Glow Mask en het verfrissende Chinese Ginseng & Rice Face Mask. Of onze nieuwe fullsize Shea Shampoo en Conditioner, om droog haar mee te vertroetelen. Het zou ook zomaar kunnen dat je ons populaire Drops of Youth™ Youth Concentrate tegenkomt, die de huid zachter en veerkrachtiger laat aanvoelen.’

Natuurlijk staat de gehele inhoud van deze Share love & joy ultimate advent calendar op de achterkant van de doos en op de website. Maar goed, deze wil ik niet helemaal spoilen. Stiekem wil ik het zelf eigenlijk ook niet weten omdat ik het heel leuk vind dat het een verrassing blijft. Ik kan in ieder geval niet wachten tot het 1 december is en ik iedere dag een pakje mag openmaken van deze te leuke The Body Shop adventskalender 2021.

Heb jij ook ieder jaar een adventkalender? 

Pin this image on Pinterest

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’? 

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen.

Delen:

8 Reacties

  1. 15 oktober 2021 / 11:32

    Oe, dat ziet er goed uit. Ik heb eerlijk gezegd vorig jaar mijn eerste (enorme en toffe) adventskalender gehad. Deze ziet er wel heel mooi uit. Een kunstwerk op zich. En leuk hoe ze zeggen: “Misschien zit dit en dit erin”. Leuk. Ik houd wel van humor.

  2. 14 oktober 2021 / 18:45

    Wat een leuke vormgeving heeft deze advent kalender. De beauty advent kalender die ik wil is €300, een beetje over mijn budget HaHaHa

  3. 13 oktober 2021 / 16:52

    Adventkalenders zijn bij mij gelinkt aan chocolaatjes. Deze is veel leuker. Goeie tip!!!

  4. Tania
    12 oktober 2021 / 14:13

    Ik koop er elk jaar eentje en dit jaar heb ik er ook eentje van The Body Shop.

  5. 12 oktober 2021 / 10:27

    Ik vind het leuk dat het een doos is die je kunt openzetten! Dat is weer eens wat anders dan zo’n platte versie.

  6. 12 oktober 2021 / 10:19

    Ah ja, het is alweer bijna de tijd van de adventskalenders. Dit ziet er wel heel leuk uit zeg. En nou ben ik heel nieuwsgierig wat er allemaal in zit. Ik weet niet of ik me zou kunnen inhouden.

  7. Lindaschrijfthetop
    12 oktober 2021 / 10:11

    Ik heb de kalender nog nooit gehad, het ziet er erg sfeervol uit echt herfst/ winter gevoel.

  8. 12 oktober 2021 / 09:39

    Nee 🙁 nog nooit gehad! Deze is leuk zeg. Weet niet of mij het zal lukken om er elke dag 1 te openen ben veel te nieuwsgierig haha