fbpx
42   220
34   73
54   169
35   219
23   229

Stronger Sportlegging

Stronger Sportlegging

Als je mij zowel volgt via mijn blog en mijn instagram dan weet je dat ik geregeld pakketjes ontvang van Stronger. Pakketjes waar ik altijd ongelofelijk blij mee ben want Stronger is, als het aankomt op sportkleding, absoluut mijn favoriete merk. Ze hebben sinds vorige week zondag een nieuwe collectie gelanceerd en ik heb daar een Stronger Sportlegging van uitgekozen. Uiteraard ga ik hem je laten zien. Kijk je mee?

90’s something

De nieuwe collectie genaamd 90’s something is echt een ontzettend leuke, vrolijke en kleurrijke collectie. Stronger wilt met deze collectie iedereen klaarstomen voor een hete zomer. Ze zijn geïnspireerd door de bruisende jaren 90. Lekker retro, nice!

Alhoewel de gehele collectie bij absoluut aansprak, sprong voor mij de Sky High Waist Tights er met kop en schouders bovenuit. De basis van deze legging is prachtig helder blauw en de print bestaat uit gekleurde bloemen. Ze doen me denken aan een lente-zomer veldboeket. De twee herkenbare ‘Stronger-strepen’ zijn in het wit uitgevoerd en dat geeft deze legging een extra zomerse touch.

Uiteraard heb ik besloten om deze legging te combineren met een witte top van Stronger en mijn witte sneakers van Nubikk. Helemaal fan van deze Stronger Sportlegging en heb je het liefst een hele set? Daar heeft Stronger aan gedacht! In deze print is namelijk ook een Sky Bike Shorts en een Deep sportbeha verkrijgbaar!

Stronger kortingscode

En uiteraard heb ik weer een hele fijne kortingscode voor jullie! Stronger is niet het goedkoopste merk dus wat dat betreft is een fijne Stronger Discount natuurlijk wel welkom!

  • met de kortingscode ‘beljaars20’ krijg jij nu 20% korting bij Stronger!

Wat vind jij van deze Stronger Sportlegging en de gloednieuwe 90’s something collectie die is geïnspireerd op de bruisende jaren 90? 

Volg je mij al op Instagram & Bloglovin’?

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen.

Delen: