fbpx
59   91
101   508
137   438
95   157
60   114

Guhl Energie & Herstel Lijn

Guhl Energie & Herstel Lijn

Wow! Ik ging in de geschiedenis van mijn artikelen zoeken op Guhl en kreeg heel wat hits. Blijkbaar heb ik dus al heel wat lijnen van Guhl gereviewd. En raad eens? Eigenlijk altijd positief! Ik vind Guhl een ontzettend prettig merk en ben altijd weer blij als ik er producten van toegestuurd krijg. Laatst ontving ik een pakketje met hierin de gloednieuwe Guhl Energie & Herstel Lijn. Houd Guhl de reputatie bij mij hoog of stelt het merk mij dit keer teleur? Je leest het in mijn review.

Positive Hair Vibes Only

Allereerst even mijn dikke complimenten voor de verpakking. Uiteraard is dit echt een typische Guhl verpakking maar ik vind die kleuren en die super leuke positieve quote echt tof gedaan. Het geeft gelijk een zomergevoel en het ziet er ontzettend gezellig uit. Vind je niet?

“Laad jezelf op met positieve energie! De Energie & Herstel lijn, met Cranberry en Guarana, vrolijkt je op met een sensuele geur- en haarbeleving. De unieke formule, met superfruit-extracten, versterkt het haar langdurig en geeft het een gezonde glans.”

De lijn bestaat uit een shampoo en een conditioner en uiteraard heb ik ze uitgebreid getest.

De shampoo bevat 50ml meer dan de conditioner en dit vind ik heel logisch. Ik heb altijd geleerd van mijn kapster dat je je haar 2 keer met shampoo moet wassen en vervolgens 1 keer met conditioner. Uiteraard volg ik altijd netjes haar advies op en op die manier komt het qua inhoud van de flessen ook altijd goed uit.

Energie & Herstel lijn van Guhl

Oeh jeetje, wat heeft deze lijn een heerlijke geur zeg! Natuurlijk had ik dat stiekem al wel verwacht door de cranberry en guarana, maar jeetje, dit is echt tropical vibes. De shampoo is speciaal bedoeld voor overbelast en dof haar. Iets wat natuurlijk voornamelijk in de zomer voorkomt door blootstelling aan o.a. chloor, zeewater en de zon. De shampoo schuimt heerlijk en maakt mijn haren goed schoon.

Uiteraard is de conditioner dikker en meer crème-achtig. Het valt mij op dat hij zelfs bijna een romige substantie heeft. Qua geur heeft hij, gelukkig, dezelfde heerlijke geur als de shampoo. Natuurlijk had ik ook niet anders verwacht. De conditioner laat zich makkelijk verdelen door het haar en laat mijn haar al snel zacht aanvoelen. Daarnaast zorgt hij er ook voor dat mijn haar makkelijk doorkambaar is zodra ik uit de douche stap. Voor mij essentieel want zonder conditioner is het echt niet te doen om mijn haar uit te kammen.

Mijn mening? Guhl heeft mij weer niet teleurgesteld. Sterker nog, ik ben echt fan van deze lijn. Los van dat de shampoo en conditioner zelf gewoon echt fijne producten zijn vind ik de geur gewoon echt een feestje. Een perfecte timing om nu in de douche te zetten want het geeft je gewoon echt, zoals al eerder gezegd, die tropical vibes. De geur blijft natuurlijk ook nog even heerlijk in je haar hangen waardoor dit feestje nog even voort duurt. Ik ben fan!

De shampoo en conditioner uit deze Guhl Energie & Herstel Lijn zijn voor €7,99 per stuk o.a. te koop bij Kruidvat en AH. Op moment van schrijven zijn ze bij Albert Heijn 1+1 gratis!

 

Ik hoop echt dat, in de toekomst, deze lijn wordt uitgebreid met bijvoorbeeld een masker of andere verzorgingsproducten!

Delen:

1 Reactie