fbpx
32   147
25   56
67   128
25   261
24   103

Leuke Maxi Jurk voor de zomer

Leuke Maxi Jurk voor de zomer

Wellicht heb je het niet meegekregen maar wij zijn net terug van een heerlijke vakantie in Zuid-Frankrijk. We zijn verbleven in Maison Verdon Castellane en hebben vanuit daar meerdere leuke tripjes gemaakt. Naar o.a. de Gorges du Verdon, de lavendelvelden in Valensole en Port Grimaud gecombineerd met Saint Tropez. In Port Grimaud heb ik geshoot voor instagram en daar droeg ik een hele Leuke Maxi Jurk voor de zomer die ik je in dit artikel ga laten zien. Kijk en lees je mee?

Leuke Maxi Jurk voor de zomer

Maxi jurk met korte mouwen

Ga je weleens naar Zuid-Frankrijk maar ben je nog nooit in Port Grimaud geweest? Breng daar, de volgende keer als je in Zuid-Frankrijk bent, absoluut verandering in. Port Grimaud ligt in een baai precies tussen Saint Maxime en Saint Tropez in. Het is een oud vestingstadje en wordt het Venetië van Frankrijk genoemd. Het stadje is een netwerk van water en bijna ieder huis heeft een eigen ligplaats voor een boot voor de deur. Port Grimaud is bijna geheel autovrij maar gelukkig kun je, net voordat je het stadje in rijdt, heel makkelijk parkeren op een grote parkeerplaats. Vanuit hier kun je dus te voet Port Grimaud verkennen en geloof me, dat is echt een feestje!

Natuurlijk de perfecte setting om deze leuke maxi jurk voor de zomer te shooten. Om precies te zijn is dit de Plisse maxi dress flower pink van Musthave District. Ik draag hem in maat S. Het is dus een hele mooie maxi jurk met bloemenprint en aan de onderkant een plissé rok. Hij is gemaakt van 100% polyester en heeft een onderrok waardoor hij dus absoluut niet doorschijnt. Op dit moment is hij in de aanbieding van voor 41.97

Heb je een feestje? Dan kun je dit jurkje perfect combineren met een hak. Wil je hem casual dragen? Dan kun je hem prima combineren met slippers. Precies zoals ik dus heb gedaan. Toevallig zijn deze gouden slippers ook van Musthave District. Ze zijn van het merk Lazamani en hebben een voetbed van goede kwaliteit en gemaakt van suède. Geloof me, deze slippers lopen echt heerlijk! Je koopt ze voor 39.95

Ik maak dit lookje af met gouden sieraden van o.a. Pandora, iXXXi Jewelry en ComeGetFashion. Mijn zonnebril is van het merk Guess.

Draag jij weleens een maxi jurk? 

Volg je mij al op Instagram & Bloglovin’?

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen.

Delen: