fbpx
19   51
12   40
272   802
27   67
32   78

Bee Honest Cosmetics Dag- en nachtcrème

Bee Honest Cosmetics Dag- en nachtcrème

Een tijdje terug ontving ik een persbericht van Bee Honest Cosmetics. Een merk waar ik serieus nog nooit eerder van had gehoord. Geloof mij, dat gebeurt me niet vaak. Op het eerste gezicht zagen de producten er direct veelbelovend uit en ik was dan ook meteen nieuwsgierig. Gelukkig waren zij zo lief mij de Bee Honest Cosmetics Dag- en nachtcrème toe te sturen. Inmiddels heb ik ze uitgebreid getest en in dit artikel ga ik je er meer over vertellen. Lees je met mij mee?

Manuka lijn met een handcrème en dag- en nachtcrème

Het is een nieuwe lancering van het merk Bee Honest Cosmetics. De naam doet het al vermoeden, de producten zijn verrijkt met Manuka Honing.

“Deze is afkomstig uit de subtropische wouden van Nieuw-Zeeland. De nectar van de honing wordt door de bijen verzameld van de bloemen van de Manuka struik ook wel ‘tea-tree’ genoemd. Theebomen zijn bij de Australische en Nieuw-Zeelandse natuurvolken al duizenden jaren bekend door hun heilzame werking vanwege de bijzondere eigenschappen. Dit blijkt ook uit een onderzoek gedaan door de universiteit van Waikato in Nieuw-Zeeland.”

Deze lijn bestaat in totaal uit drie producten, namelijk:

  • Handcrème
  • Dagcrème
  • Nachtcrème

In dit artikel ga ik het alleen over de dag- en nachtcrème hebben. Deze zijn geschikt voor de gecombineerde huid.

Goed om te weten is dat deze producten 100% vrij zijn van minerale oliën, siliconen en synthetische geur- of kleurstoffen. Daarnaast dragen zij bij aan het BDIH keurmerk. Een garantie voor gecertificeerde en gecontroleerde cosmetica! Eerlijk gezegd vind ik ook dat de verpakking dit uitstraalt. Het ziet er allemaal heel erg clean en netjes uit. Ik ben enthousiast!

Manuka dagcrème

Een dagcrème breng je uiteraard aan in de ochtend, nadat je je gezicht uitgebreid hebt gereinigd. Deze dagcrème is verrijkt met natuurlijke actieve ingrediënten waaronder biologische Manuka honing, jojoba olie, rozemarijn- en calendula extract en vitamine E.

Hij voelt heel erg licht en luchtig aan. Bijna een beetje jelly! Hij laat zich heel erg makkelijk over de huid verdelen en hij trekt snel in.

Manuka nachtcrème

Waar je een dagcrème na het slapengaan aanbrengt, breng je een nachtcrème aan vóór het slapengaan. In de avond dus! Ik douche iedere avond en reinig mijn gezicht grondig onder de douche. Na het douchen is het tijd voor mijn skincareroutine en hier zit steevast een goede nachtcrème in. Deze van Bee Honest Cosmetics is verrijkt met natuurlijke actieve ingrediënten, waaronder biologische Manuka honing, jojoba- en sesamolie, sheabutter en vitamine E.

Deze crème is een stuk dikker dan de dagcrème. Op zich is dit niet gek, dit is namelijk vaak zo. In de nacht heeft de crème langer de tijd om te verzorgen en om een onrustige huid te herstellen.

Bee Honest Cosmetics Dag- en nachtcrème

Mijn mening

Maar, wat vind ik nu van deze dag- en nachtcrème? Nou, eerlijk is eerlijk, ik ben positief verrast. De verpakkingen zien er mooi uit en beide crèmes ruiken echt heerlijk. De dagcrème laat zich makkelijk aanbrengen en trekt lekker snel in. Ideaal, aangezien je in de ochtend verder wilt met je make-up routine. De nachtcrème is een stuk rijker, dikker en meer voedend. Je merkt echt dat deze ’s nachts goed zijn werk doet. In de ochtend voelt mijn huid heel goed, verzorgd en gehydrateerd aan. Een top combi! Ik blijf deze Bee Honest Cosmetics Dag- en nachtcrème zeker gebruiken tot ze op zijn!

  • Zowel de dag- als de nachtcrème kost € 12,59
    • Ze zijn verkrijgbaar in de webshop van Bee Honest Cosmetics.

Heb jij weleens van Bee Honest Cosmetics gehoord?

Volg je mij al op Instagram & Bloglovin’?

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen.

Delen:

1 Reactie

  1. 16 juni 2021 / 14:14

    Ik heb er ook nog nooit van gehoord! Ze klinken in ieder geval goed goed.