fbpx
0   7
11   33
23   55
60   271
41   87

Friday Mascara It’s a Wrap

Friday Mascara It's a Wrap

Friday Mascara is een merk dat ik al een tijdje ken. Ik heb het merk vaak genoeg op Social Media voorbij zien komen. Toch had ik er nog nooit eerder zelf een mascara van geprobeerd. Daar is nu dus verandering in gekomen. Een tijdje terug ontving ik de Friday Mascara It’s a Wrap. In dit artikel vertel ik je er alles over. Lees je mee?

Friday Mascara It's a Wrap

Friday Mascara

Stiekem vind ik mascara altijd heel erg leuk om te testen. Ik ben er namelijk best wel kieskeurig in en het is een product dat ik iedere dag draag. Normaliter test ik mascara’s van merken die ik inmiddels wel ken. Dat is nu dus niet het geval. Extra leuk dus om een nieuw merk mascara te testen van een, voor mij, nieuw merk!

Friday Mascara is een merk dat bekent staat om het customizen van mascara. Je kunt bij hun zelf een formule en borsteltje kiezen en zo dus jouw gewenste mascara samenstellen. Klinkt heel ideaal! Daarnaast hebben ze ook een herhaalservice waar jij zelf de frequentie van kunt bepalen. Heb jij iedere maand een nieuwe mascara nodig? Of misschien om de drie maanden? Friday Mascara zorgt dat jij dan herhaaldelijk jouw favoriete mascara thuisgestuurd krijgt.

Friday Mascara zegt: ‘It’s a Wrap; onze nieuwste formule is een echte ster! En dat niet alleen, hij komt met een borsteltje dat ook een echte game changer is. 

Deze Friday Mascara It’s a Wrap heeft een met water afneembare formule. Oftewel; het is een water removable mascara. Je hebt dus geen make-up remover nodig om de mascara te verwijderen. Friday Mascara belooft dat de mascara zo zacht als boter smeert en hierdoor dus heel gemakkelijk op te bouwen is.

Friday Mascara It's a Wrap

Het borsteltje is de no 6. borstel van Friday Mascara. Hij heeft een holle vorm, een soort zandloper effect. Die zorgt ervoor dat zowel de binnenste als de buitenste wimpers niet worden overgeslagen. Mij hoor je niet klagen want borsteltjes zoals dit vind ik eigenlijk altijd heel erg fijn.

Swatch

Op rij 1 zie je mijn wimpers zonder mascara. De middelste rij toont mijn wimpers met één laagje primer op de bovenste wimpers. Op de onderste rij zie je mijn wimpers met een laagjes mascara (over de primer) op mijn bovenste wimpers en één laagje op mijn onderste wimpers.

Friday Mascara It's a Wrap

Friday Mascara review

Super leuk om eens een Friday Mascara te proberen. Ik ben in ieder geval heel erg blij met deze Friday Mascara It’s a Wrap. De formule is inderdaad vrij nattig maar dit werkt juist goed met mijn, van nature, lange wimpers. Doordat hij niet direct indroogt kun je de lagen heel erg goed opbouwen voor een extra volumineus effect zonder dat je wimpers veranderen in spinnenpoten. Daarnaast vind ik het borsteltje ook ontzettend prettig werken!

De mascara verwijder je dus heel eenvoudig met water. Ideaal! Ik was hierdoor wel een beetje bang dat hij gedurende de dag voor panda-ogen zou zorgen maar dit is echt totaal niet het geval! Ik ben er blij mee, zoals je hoort.

  • Mascara met herhaalservice €10,50
  • Mascara eenmalige bestelling €12,50De Friday Mascara is heel gemakkelijk te bestellen via de website. Hier kun je eventueel natuurlijk ook je eigen mascara samenstellen! De prijs is inclusief bezorging. 

Welke mascara gebruik jij op dit moment? 

Volg je mij al op Instagram & Bloglovin’?

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen.

 

Delen: