fbpx
57   89
100   507
136   437
95   157
60   114

Beautyproducten die ik graag wil testen

Beautyproducten die ik graag wil testen

Mijn blog bestaat inmiddels meer dan 6 jaar. In al die jaren heb ik natuurlijk ontelbaar veel beautyproducten getest. Nog steeds iets wat ik zo ontzettend leuk vind om te doen. Toch zijn er nog een aantal beautyproducten die ik graag wil testen. Daar ga ik je in dit artikel wat meer over vertellen. Ben jij benieuwd welke beautyproducten dit zijn? Lees dan gezellig mee!

Colour Foundation

Wat is een colour foundation? Een foundation die zich aanpast aan de kleur van jouw huid. Je hebt hierdoor dus nooit meer stress met het kiezen van de juiste foundation. Klinkt dat niet fantastisch? Inmiddels zijn er natuurlijk ontzettend veel merken die tientallen verschillende kleuren foundation in het assortiment hebben. Meroda besloot hier verandering in te brengen en bracht de Colour Foundation op de markt. Het product ziet er in de flacon wit uit maar zodra hij in contact komt met de huid veranderd hij naar jouw unieke huidskleur. Daarnaast belooft hij onzuiverheden en roodheden te verbergen en voor een langdurige, natuurlijke look te zorgen. De foundation is geschikt voor de gevoelige huid, waterproof en bevat SPF15. Daarnaast is hij ook nog eens 100% dierproefvrij en vegan. Nou, wat wil je nog meer? Dit klinkt toch helemaal fantastisch? Ik kan niet wachten om deze Colour Foundation van Meroda te testen!

Lip Plumper

Natuurlijk kennen we allemaal producten zoals een lipgloss en een lipstick wel. Maar inmiddels zijn ook de lip plumpers al een tijdje op de markt. Er zijn verschillende merken die dit product in het assortiment hebben zitten. Een lip plumper is eigenlijk een soort lipgloss waarmee je je lippen groter kunt laten lijken. Vaak zit er bijvoorbeeld menthol in het product waardoor je lippen gaan tintelen en lichtelijk opzwellen. Eigenlijk een soort super tijdelijke lipfiller dus. Nu is het niet zo dat ik niet tevreden ben over mijn lippen, integendeel zelfs, ik ben er juist blij mee. Maar toch lijkt het me gewoon een leuk product om te testen puur om te kijken of het werkt en wat dan het verschil is!

Brow Tattoo

Iedere ochtend zet ik mijn wenkbrauwen lichtjes aan met een wenkbrauwpoeder. Puur om mijn wenkbrauwen net wat meer volume en definitie te geven. Nu is er sinds een tijdje een Brow Tattoo op de markt en verschillende merken hebben deze al in het assortiment zitten. Wat is het? Het is eigenlijk een soort gel die je in je wenkbrauwen smeert, in laat trekken en er daarna weer voorzichtig aftrekt. Het resultaat? Een soort stain effect op je wenkbrauwen dat +/- 3 tot 5 dagen blijft zitten. Hierdoor hoef je in die periode je wenkbrauwen niet meer bij te tekenen en zit het dus een paar dagen helemaal goed. Klinkt ideaal!

Dit waren de Beautyproducten die ik graag wil testen. Welk product zou jij nog graag willen testen? Oh en heb jij weleens een de bovenstaande producten getest? Dan ben ik heel erg benieuwd naar jouw ervaring hiermee!

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Delen: