fbpx
96   172
49   181
31   69
68   138
25   273

Overhemden voor de lente en zomer

Overhemden voor de lente en zomer

Alhoewel het qua weer wel herfst lijkt is het toch echt lente. In dit artikel ga ik het hebben over overhemden voor de lente en zomer. Uiteraard voor mannen! Een kledingstuk waar ik heel lang een haat/liefde verhouding mee heb gehad. Toen mijn vriend en ik net gingen samenwonen had hij een baan waar hij iedere dag ‘strak in pak’ naartoe moest. Stiekem vond ik hem dit natuurlijk heel erg goed staan maar het resulteerde ook in iedere zondagavond overhemden strijken. Bah! Totdat ik strijkvrije overhemden ontdekte en mijn haat langzaamaan verdween. Wat een verschil! In dit artikel vertel ik je meer over leuke overhemden voor de lente en zomer. Let’s go! 

Extra lange overhemden

Ken je, naast strijkvrije overhemden, ook het fenomeen extra lange overhemden? Jawel, ze bestaan! Een uitkomst voor mijn vriend aangezien hij zijn overhemd altijd in zijn broek draagt. Op het moment dat een overhemd dan ‘normaal’ valt dan wilt hij nog weleens uit de broek schieten. Heel irritant natuurlijk. Dit los je op door een extra lang overhemd te kopen. Problem solved! 

Overhemden zijn er natuurlijk in allerlei printjes en kleurtjes. Mijn vriend heeft twee favoriete merken en dat zijn Profuomo en Eterna. Zij hebben een prachtig aanbod en zitten echt perfect. In de lente en zomer is het natuurlijk prettig om te gaan voor wat dunnere en luchtigere stoffen zoals linnen of katoen. Mijn persoonlijke voorkeur heeft altijd een lichtblauw overhemd. Ik weet niet waarom maar ik vind dat gewoon altijd het mooiste. Daarnaast is het ook perfect te combineren met zowel een donkerblauwe, een grijze als een beige chino. De twee overhemden die je hierboven ziet zijn voorbeelden van hoe ik een overhemd het liefst zie. Zeker in de zomer!

Mouwlengte7.com heeft een heel mooi aanbod van extra lange overhemden voor de lente en zomer. 

Draagt jouw vriend weleens een overhemd? 

Volg je mij al op Instagram & Bloglovin’?

Dit artikel is een samenwerking.

Delen: