fbpx
58   90
100   507
136   437
95   157
60   114

MAC love me liquid lipcolour

MAC love me liquid lipcolour

Oh yeah! Laatst ontving ik weer een prachtig pakket van MAC Cosmetics. Dit zijn de pakketjes waar ik altijd zo blij van wordt. Naast een normale lipstick zat hier ook een MAC love me liquid lipcolour in. Een product van MAC die ik nog niet kende en die ik uiteraard uitgebreid ben gaan testen. Ben jij benieuwd naar deze gloednieuwe MAC love me liquid lipcolour? Lees nu mee.

MAC love me liquid lipcolour

MAC love me liquid lipcolour in de kleur Laissez-Faire

Het is dus een nieuw product van MAC Cosmetics. Ze beloven een traditionele lipstick maar dan met de blijvende kracht van een liquid. Dit product is verkrijgbaar in vier kleurenranges, namelijk:

  • Roze
  • Rood
  • Lila/paars
  • Oranje

Per kleurenrange zijn er 5 verschillende kleuren beschikbaar van deze liquid lipcolour wat betekent dat je dit product in 20 verschillende kleuren kunt scoren. Ik heb de MAC love me liquid lipcolour in de kleur Laissez-Faire ontvangen. Deze behoort tot de lila/paars range en wordt omschreven als een koel beige kleur.

Qua vormgeving heb ik niets op dit product aan te merken. Sowieso ben ik altijd heel erg fan van de vormgeving van MAC en dat zal natuurlijk dan ook niet zo snel veranderen. Het ombre-effect vind ik heel mooi gedaan en leuk dat hierdoor de kleur ook meteen zichtbaar is. Het is dus een vloeibare lipstick oftewel een lange, slanke verpakking met een sponsapplicator.

MAC Cosmetics belooft het volgende:

“Een innovatieve 360-graden, op maat gemaakte, flexibele pijlpuntvormige applicator detailleert de liplijn en de cupidoboog met snelheid, gemak en precisie, zodat uw onberispelijke luxe kleur wordt geëvenaard door de meest precieze contouren. Het is een lightweight formule die de lippen voedt en hydrateert. De formule is verrijkt met arganolie, kokosolie, sheaboter, cacaoboter en komkommerextract. Hij belooft een exclusieve ColourCling-technologie te bevatten die ervoor zorgt dat hij 12 uur blijft zitten.

Mijn mening

Ik snap waarom MAC deze kleur koel beige noemt maar eerlijk gezegd vind ik het eerder een mauve tint. Niet dat ik dat erg vind want stiekem zijn dit soort kleurtjes juist de kleurtjes die ik het liefst draag. Het is, voor mij, echt een soort my lips but better kleurtje waardoor hij heel goed voor everyday kan. Maar goed, is dit kleurtje misschien niet helemaal jouw ding, dan is deze liquid lipcolour dus nog verkrijgbaar in 19 andere kleuren. Qua werking ben ik enorm onder de indruk. Hij voelt heel erg comfy en droogt mijn lippen totaal niet uit. Daarnaast ben ik ook verrast over de houdbaarheid want dit product blijft echt met gemak zo’n 4 à 6 uur zitten. Dat vind ik, voor een liquid lipstick (die niet matte is!) echt een hele goede score. Ik ben enthousiast en ben stiekem al naar andere kleurtjes aan het kijken. Dat zegt wel genoeg, vind je niet?

Deze MAC love me liquid lipcolour kost € 26,- 

Heb jij een liquid lipstick van MAC Cosmetics in je stash? 

Volg je mij al op Instagram & Bloglovin’?

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen.

Delen:

1 Reactie

  1. 23 mei 2021 / 19:06

    Wat een beauty is dit. Dit is echt ook een kleurtje voor mij! Staat je heel mooi. 🙂