fbpx
12   11
65   136
133   245
53   206
33   81

Hele fijne kortingscodes

Hele fijne kortingscodes

De maand mei is enorm druk qua campagnes. Maar hé, mij hoor je niet klagen! Bij deze campagnes horen ook een aantal hele fijne kortingscodes die ik op Instagram heb gedeeld. Maar uiteraard wil ik ze jullie ook niet onthouden. Mocht je mij niet volgen op instagram? Doe dit dan wel even om dus op de hoogte te zijn van alle leuke kortingscodes die ik deel in de week. Anyways, benieuwd naar de codes waar jij nu gebruik van kunt maken? Lees mee! 

Kortingscodes / Discountcodes

Kortingscode Geurwolkje

Oeh ken je Geurwolkje al? Zij zijn o.a. in VT wonen en de Libelle te zien geweest. Zij zijn een webshop met hoogwaardige aroma diffusers en etherische oliën tegen een eerlijke prijs. Ik heb van hun een Nimbus 2.0 Aroma Diffuser ontvangen, twee etherische oliën en een roomspray. De diffuser staat bij ons in de slaapkamer en vernevelt dus etherische oliën in de lucht. Hierdoor is het een luchtbevochtiger, geurverspreider en luchtzuivering in één. De etherische oliën vanille en lente bries zijn mijn favorieten. En de roomspray heb ik in de geur Harmonie die ik gebruik in de woonkamer.

Als je het mij vraagt is het in ieder geval een ontzettend leuke webshop die zeker een bezoekje waard is!

🌟 Met de kortingscode LINDSEY10 krijg jij 10% korting bij Geurwolkje.

Deze is geldig van 23 mei tot 30 mei.


HelloFresh Kortingscode

Oeh, even iets totaal anders. HelloFresh, ken je het al? Waarschijnlijk wel! Volgens mij zijn er inmiddels heel wat Nederlanders die gebruik maken van deze dienst. Qua populariteit zijn ze, in ieder geval mede door Tante Corona, ontzettend gegroeid. Niet gek ook want het is gewoon echt ontzettend ideaal.

– Eenvoudig een lekkere maaltijd met verse groenten
– Iedere week keuze uit meer dan 25 verschillende recepten
– Beste en verse ingrediënten thuisbezorgd
– Super flexibel want je kan je abonnement heel eenvoudig een weekje pauzeren (tijdens bijvoorbeeld een vakantie)

Ik ben fan! En voor degene die nog nooit eerder HelloFresh hebben besteld heb ik een ontzettend goede deal!

Met de code FRESHLINDSEY45 krijg jij €45,- korting op de eerste drie boxen van Hello Fresh 🌿

  • 25,- korting bij Box 1
  • 10,- korting bij Box 2
  • 10,- korting bij Box 3

 

Stronger Kortingscode

Last but not least, een hele fijne kortingscode van Stronger. Absoluut mijn favoriete merk als het gaat om sportkleding. Monica Geuze lanceerde laatst haar eigen Monica Geuze x Stronger collectie. Echt een fantastische collectie waarvan de Zara-Lizzy set mijn absolute favoriet is. Al moet ik eerlijk gezegd hun loungewear en beachwear ook echt even in het zonnetje zetten. Ben jij nog op zoek naar een heerlijk chillpak voor in huis? Of wil je shinen op het strand deze zomer? Geloof me, ook dan ben je bij Stronger aan het juiste adres.

🌟 Met de code beljaars20 krijg jij 20% korting bij Stronger!

Volg mij hier op instagram –> @lindseybeljaars

Zo, dat waren, als je het mij vraagt, 3 Hele fijne kortingscodes. Ik hoop dat je er iets aan hebt! X 

Volg je mij al op Instagram & Bloglovin’?

Delen: