fbpx
57   89
100   507
136   437
95   157
60   114

Hawaiian Tropic Sunless Tan

Hawaiian Tropic Sunless Tan

De lente is in volle gang! Toch is het maar rond de 12 graden en dat vind ik, persoonlijk, niet de beste temperatuur om te tannen in de zon. Vandaag ga ik je meer vertellen over de Hawaiian Tropic Sunless Tan. Een nieuwe introductie van Hawaiian Tropic. Ben jij benieuwd naar deze nieuwe lijn? Lees dan nu mee.

Hawaiian Tropic introduceert de Sunless Tan-lijn

Disclaimer: dit artikel is géén review. Ik ben van mening dat je een zelfbruiningsproduct altijd een langere tijd moet testen. Vandaar dat dit artikel een introductie is van de Hawaiian Tropic Sunless Tan lijn. Ik ga, uiteraard, de producten uitgebreid testen en schrijf wellicht binnenkort een uitgebreide review.

De lijn bestaat uit een zelfbruinende mousse en een gradual tanning milk. Beide producten zorgen het hele jaar door voor een perfecte glow. De lente is natuurlijk al een tijdje begonnen maar helaas is de temperatuur nog niet echt lekker. Natuurlijk is er inmiddels een zonnetje tevoorschijn gekomen maar 12 graden zorgt bij mij nog niet echt voor een sessie in een bikini. Qua tanning komt het voor mij dus echt nog aan op een Sunless Tan.

Self-tanning milk

Ben jij van plan om geleidelijk een mooi vakantiekleurtje op te bouwen? Daar gebruik je de self-tanning milk voor. Dit is een product waarbij je niet bang hoeft te zijn voor een oranje resultaat. De melk zorgt voor een natuurlijke teint waardoor je hem dagelijks kunt gebruiken. Het is een lotion die belooft geen strepen achter te laten en zorgt voor een langdurige tan.

Deze self-tanning milk kost € 22,99

Self-tanning foam

Deze foam is verkrijgbaar in light/medium en dark. De milk is bedoeld voor een geleidelijk bruin kleurtje. Daarentegen is deze foam bedoeld voor een mooie bruining in een kortere tijd. Je kunt de mousse tot 6 uur laten inwerken voor een langdurige teint. Uiteraard kun je, in the end, zelf bepalen hoe vaak je deze foam gebruikt.

Deze self-tanning foam kost € 19,99

Ik ga, vanaf nu, deze Hawaiian Tropic Sunless Tan uitgebreid testen. Zoals gezegd heeft de zon zich nog niet voldoende laten zien voor een heerlijke tanning-sessie in bikini. Tot die tijd wacht ik nog even af en breng ik mijn tan dus aan in de vorm van een milk of een foam. Wil jij absoluut een review lezen van deze producten? Laat dit dan achter in de comments!

Hawaiian Tan is verkrijgbaar bij Kruidvat en Trekpleister. 

Gebruik jij weleens een zelfbruiningsproduct?

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’? 

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen.

Delen:

1 Reactie

  1. Kirsten
    19 mei 2021 / 23:15

    Ben erg benieuwd! Hoe bevalt het tot nu toe?