fbpx
0   7
11   33
23   55
60   271
41   87

Een kijkje in de slaapkamer

Een kijkje in de slaapkamer

Mijn vriend en ik wonen inmiddels alweer 4 jaar samen. 4,5 jaar geleden kregen we de sleutel en na een half jaar verbouwen was ons huis helemaal klaar om door ons bewoond te worden. We wonen hier nog steeds heel erg graag en op mijn blog hebben jullie inmiddels al heel wat inkijkjes in ons huis gehad. De keuken, het eetgedeelte en de woonkamer zijn het meeste te zien geweest. Daarom leek het mij leuk om in dit artikel eens een kijkje in de slaapkamer te geven. Ben jij hier benieuwd naar? Lees dan gezellig mee.

Onze slaapkamer

Licht en luchtig, het thema van onze slaapkamer. Waar we beneden een vrij industriële style hebben doorgevoerd wilde ik dit in de slaapkamer absoluut niet. Ik koos voor veel witte en grijstinten gecombineerd met hout. Een style die het meest neigt naar een Scandinavische woonstyle. Achter ons bed hebben we een behang in een blauw/groene kleur en hierboven staan posters in lijsten op een schilderijrichel. De rest van de muren in de kamer zijn wit geverfd. Hierdoor is het gewoon heel erg fris in de slaapkamer en dat vind ik heerlijk!

Wat onmisbaar is in onze slaapkamer zijn de planten. Ik vind groene kamerplanten in de slaapkamer gewoon zo ontzettend mooi staan. Ik heb een blauwvaren in een gouden pot en een calathea in een plantenstandaard naast mijn nachtkastje. Op de vensterbank heb ik nog een leuk plantje staan in een zakje en op de kast staat een vaas met pampaspluimen. Staat zo gezellig!

Beddengoed

Ons bed zelf is grijs en qua dekbedovertrekken heb ik eigenlijk van alles wat. Van iets kleurrijker tot wat meer witte en beige tinten. Eigenlijk is het maar net waar ik op dat moment zin in heb en welk overtrek schoon is, haha! Ik vind het wel heel belangrijk dat de slaapkamer opgeruimd is en dat er niet overal kleding rondslingert. Iedere ochtend maak ik het beddengoed helemaal op zodat het er weer netjes uitziet en je ’s avonds zin hebt om erin te duiken.

Wat ik nog zoek is een mooie sprei. Ik vind dat zo chique staan en echt iets weghebben van een opgemaakt bed in een hotel. Daarnaast vind ik het ook echt een extra accessoire en is het iets dat net wat extra uitstraling kan geven aan je slaapkamer. Om in het thema te blijven zit ik te denken aan een deken in het wit of in het beige. Het liefst neutraal zodat hij matcht met ieder dekbedovertrek dat ik heb.

Bij deze, een kijkje in de slaapkamer. Welke kleuren heb jij doorgevoerd in de slaapkamer? 

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Dit artikel is in samenwerking met Smulders Textiel. 

Delen:

1 Reactie

  1. 16 april 2021 / 16:58

    Heel mooi! Onze slaapkamers zijn echt het tegenovergestelde haha. Die van ons is wit met roze. 🙂 Of eigenlijk… roze met wit. 😉