fbpx
58   90
100   507
136   437
95   157
60   114

OOTD Dancing in the snow

OOTD Dancing in the snow

Jeetje, wat heb ik ontzettend genoten dit weekend. Er lag een dikke pak sneeuw terwijl de lucht stralend blauw was en de zon volop scheen. De perfecte omstandigheden tijdens de wintersport en stiekem kwam dat heerlijke gevoel ook echt even in mij naar boven. Daarnaast ben ik natuurlijk een echte Brabander waardoor het ook nog eens Carnaval was. In dit artikel is het tijd voor mijn OOTD Dancing in the snow. Lees je lekker mee?

OOTD Dancing in the snow

Winter Wonderland

Dancing in the snow, ik heb het letterlijk gedaan! Zodra de weerberichten kwamen dat er een flinke sneeuwbui richting ons land kwam was ik hyped! Ik hoopte zo enorm dat de weersvoorspellingen zouden kloppen. Wintersport werd natuurlijk dit jaar door onze neus geboord door corona dus dit zou wel een fijn cadeautje zijn.

En jawel, die avond begonnen de vlokken al te vallen en werden we de volgende dag wakker met een flink pak sneeuw, yes!! Natuurlijk wilde ik direct naar buiten om heerlijk te wandelen in de sneeuw. Dit hebben we, samen met onze Mechelse herder, de afgelopen dagen dan ook veel gedaan. Maar uiteraard stond ik ook te popelen om foto’s voor mijn blog en instagram te maken in de sneeuw!

Ik ben in deze OOTD Dancing in the snow gegaan voor een ton sur ton look met beige, wit en bruine tinten. Mijn jas is een fluffy, oversized jas van ComeGetFashion. Hieronder draag ik een super speelse off white trui van Loavies. Dit is een gebreide trui met kabels en bolletjes, perfect natuurlijk voor een lookje in de sneeuw. Hieronder draag ik een beige flared pants van Loavies. Ik combineer een mini beetje zwart in dit lookje door o.a. de handschoenen van Barts, de snowboots van Bearpaw en het leopard tasje van Treasure Label. Om de look helemaal compleet te maken draag ik een beige riem van Pieces en een fluffy hoofdband van Barts. Een heerlijk lookje voor in de sneeuw, vind je niet?

Spring is in the air

De sneeuw is inmiddels veranderd in slush puppy en dit weekend wordt er 16 graden voorspeld. Bizar, zo scheelt de temperatuur in Nederland ineens in een paar dagen tijd 30 graden! Dat zijn we hier natuurlijk niet gewend. Maar hé, mij hoor je niet klagen. Ik heb genoten van de sneeuw maar dat de lente eraan lijkt te komen vind ik ook absoluut geen straf.

Heb jij dit lookje al voorbij zien komen op mijn instagram

Details

Dit was hem, mijn OOTD Dancing in the snow! Wat vind jij van dit lookje? 

Volg je mij al op Instagram & Bloglovin

Delen: