fbpx
42   220
34   73
54   169
35   219
23   229

The Body Shop Lemon Lijn

The Body Shop Lemon Lijn

Een nieuw jaar betekent nieuw lanceren. Mij hoor je natuurlijk niet klagen! Na alle glitters en shimmers in de aanloop naar de feestdagen gaan we nu qua producten meer richting de lente. Oh yes! Stiekem heb ik zoveel zin in het voorjaar. The Body Shop lanceert de Lemon-lijn met producten die zuiveren en beschermen. Deze collectie bevat 5 producten en hiervan review ik er drie in dit artikel. Ben jij benieuwd naar deze The Body Shop Lemon Lijn? Let’s go! 

The Body Shop Lemon Lijn

When life gives you lemons…

Half december ontving ik het persbericht van deze lijn en een aantal dagen later kwam het perspakketje met deze items al binnen. Dit is een lijn die gloednieuw is en die verkrijgbaar is vanaf januari 2021. De producten in deze lijn bevatten essentiële citroenolie, die bekendstaat om zijn zuiverende werking, en hebben intensief reinigende of beschermende, verzorgende eigenschappen. Goed om te weten is dat deze volledige lijn vegan is.

De verpakking is uiteraard heel erg herkenbaar en typisch voor The Body Shop. Ik ben altijd dol op hun vormgeving en verpakkingen dus ik heb hier absoluut niets op aan te merken. Door de gele verpakking en de tekening van de citroen is het uiteraard overduidelijk dat we hier met de lemon lijn te maken hebben.

De gehele The Body Shop Lemon Lijn bestaat uit 5 producten, namelijk:

  • Hair & Body Wash
  • Face Wash
  • Hand Wash
  • Hair Mist
  • Hand & Body Lotion

In dit artikel ga ik inzoomen op de Hair & Body wash, Face wash en de Hand & Body lotion.

Hair & Body Wash

Zoals de naam het natuurlijk al doet vermoeden is dit product een shampoo en douchegel in één. Je brengt het aan op je huid en in je haar, laat het lekker schuimen en spoelt het vervolgens af. Zelf heb ik een nogal uitgebreide routine voor mijn haar en zou ik dit dus alleen als douchegel gebruiken. Ik ben altijd heel erg tevreden over de douchegels van The Body Shop en dat is bij dit product zeker niet anders. Hij is wel in het voorraadkastje van mijn vriend beland aangezien hij dol is op een combinatie van shampoo en douchegel. Mannen hè, die vinden dit uiteraard mega praktisch, haha! En daarnaast is de geur zowel voor een vrouw als man heerlijk dus dat is ideaal.

The Body Shop Lemon Lijn

The Body Shop Lemon Lijn

Face Wash

Je gezicht reinigen is een ontzettend belangrijke stap in je everyday skincare routine. Ik doe dit iedere dag, zowel in de avond als in de ochtend, heel zorgvuldig. Een goede facewash staat bij ons dan ook altijd onder de douche. Ik gebruik een facewash onder de douche aangezien ik dat gewoon veel praktischer vind dan hannesen aan de wastafel.

Na het ontvangen van het perspakketje maakte ik de facewash die ik toen gebruikte op en startte ik direct met het gebruiken van deze facewash van The Body Shop. Ik maak mijn gezicht nat, knijp wat facewash in mijn handpalm en masseer dit over mijn gezicht. Door de aanraking met water gaat deze facewash licht schuimen. Nadat ik het product goed heb ingemasseerd spoel ik het af met lauwwarm water. Na gebruik voelt mijn huid heerlijk zacht en schoon aan zonder dat hij droog en trekkerig voelt. Heel fijn!

The Body Shop Lemon Lijn

Hand & Body Lotion

Last but not least, de hand & body lotion. Dit is voor mij gelijk een goede reminder aangezien ik vooral met een body lotion wel wat meer mag smeren. Ik heb zoveel flessen en potten op voorraad maar ik gebruik het gewoon echt veel te weinig. Terwijl ik in de winter vaak last heb van een droge huid en een lotion dagelijks zeker wel kan gebruiken. Een handlotion gebruik ik overigens wel dagelijks aangezien mijn handen zo ontzettend droog worden van al die desinfectiegels.

Ik heb mij voorgenomen deze Hand & Body Lotion echt als bodylotion te gaan gebruiken aangezien ik een hand lotion altijd al standaard in mijn tas heb zitten. Iedere avond, voordat ik ga slapen, smeer ik mijzelf royaal in. Hier moet ik mijzelf nog aan blijven herinneren en ik hoop dat dit dan op een gegeven moment in mijn standaard routine sluipt. Verschil merk ik al zeker! Mijn huid voelt echt verzorgd en gevoed aan. Daarnaast ruikt het ook nog eens heerlijk fris!

The Body Shop Lemon Lijn

Contact

Bij Lemon denk je misschien gelijk aan een geur van citronella tegen muggen. Geloof me, dit is echt totaal niet het geval. Deze lijn heeft juist een hele subtiele en romige citroengeur. Hij is totaal niet overheersend en zorgt juist voor een heerlijk fris en schoon gevoel. Naast dat ik over de producten heel erg te spreken ben vind ik dus ook de geur heel erg prettig. Ik kan je deze lijn in ieder geval van harte aanbevelen en ik ga hem met heel veel plezier gebruiken.

  • Hair & Body Wash bevat 400ml. en kost € 12,-
  • Face Wash bevat 125ml. en kost € 13,-
  • Hand & Body Lotion bevat 200ml. en kost € 12,-
    • Uiteraard is deze gehele lijn verkrijgbaar in de winkels en in de webshop van The Body Shop.

Gebruik jij op dit moment producten van The Body Shop?

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen.

Delen: