fbpx
212   218
88   249
58   124
15   201
67   394

Treaclemoon Warm Gingerbread Spice Shower & Bath Gel

Treaclemoon Warm Gingerbread Spice Shower & Bath Gel

De winter staat, samen met kerst, bijna voor de deur. Om eerlijk te zijn is het niet mijn meest favoriete maand maar uiteraard doe ik er alles aan om dit koude seizoen zo aangenaam mogelijk te maken. Gelukkig hebben wij thuis een bad en kan ik enorm genieten van het nemen van een warm bad na een lange werkdag. Treaclemoon komt op de markt met een nieuwe shower & bath gel, namelijk de Treaclemoon Warm Gingerbread Spice. Ik ga je er uiteraard, zoals je van me bent gewend, alles over vertellen.

Treaclemoon Warm Gingerbread Spice Shower & Bath Gel

Treaclemoon Warm Gingerbread Spice Shower & Bath Gel

Als ik denk aan winterse geuren dan denk ik aan geuren zoals kaneel en een knapperend haardvuurtje. Bij de kerst denk je al snel aan een kerstboom met kerstballen maar uiteraard kan het welbekende gingerbread-mannetje ook niet ontbreken. Deze twee geuren heeft Treaclemoon gecombineerd in deze gloednieuwe shower & bath gel.

Dit is overigens niet mijn eerste review van een product van Treaclemoon. Eerder schreef ik al eens over de Treaclemoon Winter Bath & Shower Gel met de geuren warme apple pie hugs en warm cinnamon nights.

Warm Gingerbread Spice’ Shower & Bath Gel van Treaclemoon vertelt het verhaal van herinneringen aan een winter met het maken van ‘snow angels’ in de sneeuw en daarna heerlijk opwarmen in de keuken waar het lekker ruikt.

Laat dit nou precies hetgeen zijn wat ik wel heerlijk en leuk vind aan de winter! Deze shower & bath gel belooft een romig schuim te zijn met verzorgende glycerine en een kruidig gemberextract. Na het ontvangen van dit product heb ik natuurlijk direct de dop opengetrokken om de geur te ruiken. Deze geur is precies zoals ik hem had gehoopt. Zo’n heerlijke, kruidige en ergens ook zoete wintergeur. I love it! 

Treaclemoon Warm Gingerbread Spice Shower & Bath Gel

Gelukkig valt deze badschuim in het bad zelf ook alles behalve tegen. Inderdaad, een heerlijk vol en romig schuim en een heerlijk, geurend bad. Onder de douche is het overigens ook echt een heerlijke douchegel maar ik gebruik hem toch echt het liefst in een heerlijk warm badje!

Goed om te weten is dat alle producten van Treaclemoon vegan friendly en dermatologisch getest zijn. Ze bevatten geen onnodige ingrediënten en de flacons zijn gemaakt van 35% gerecycled plastic, afkomstig uit de oceanen.

Deze Treaclemoon Warm Gingerbread Spice Shower & Bath Gel bevat 500ml. en kost € 5,49

  • Let op: Dit is een Limited edition! Hij is verkrijgbaar vanaf week 48 bij Kruidvat en Trekpleister.

Ga jij, net als ik, ook graag in bad? 

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’? 

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen.

Delen:

1 Reactie

  1. 10 december 2020 / 13:01

    Deze lijkt me heerlijk voor deze koude dagen!