fbpx
5   130
63   374
32   178
76   132
68   113

Geef een beleving cadeau met kerst

Geef een beleving cadeau met kerst

December is begonnen en het is tijd om op zoek te gaan naar het perfecte kerstcadeau. Eerlijk is eerlijk, ik vind het ieder jaar weer ontzettend lastig om kerstcadeaus uit te zoeken. Dit jaar misschien wel helemaal omdat we ons natuurlijk nogal in een rare tijd bevinden. Omdat we dit jaar, vanwege de maatregelen, weinig hebben kunnen ondernemen qua activiteiten en reizen kwam ik op een leuk idee. Geef een beleving cadeau met kerst! In dit artikel vertel ik je graag meer.

Geef een beleving cadeau met kerst

Geef een beleving cadeau met kerst

Cadeaukaart voor hotels

Verblijf in meer dan 200.000 hotels

Van hotels kunnen we op dit moment gelukkig nog wel genieten. Sterker nog, het is ook nog eens de enige manier om uiteten te kunnen. De restaurants zijn dan wel gesloten maar in de hotels kan nog steeds ontbeten, geluncht en gedineerd worden. Een hotelcadeaukaart is op dit moment dan ook een ontzettend leuk cadeau aangezien het iets is dat op korte termijn gelijk kan worden gepland. De hotelgift is in te wisselen voor hotels zowel in Nederland als in de rest van de wereld. Ja, ook buiten Europa! Daarnaast kun je kiezen van luxe resorts in het paradijs tot hotelketens in het stadscentrum en goedkope B&B’s. Er is dus echt voor ieder wat wils.
Geef een beleving cadeau met kerst

Cadeaukaart voor vliegmaatschappijen

Vlieg naar meer dan 980 bestemmingen

Op dit moment kan er nog worden gevlogen, zoals bijvoorbeeld naar Curaçao. Toch is het vliegverkeer op dit moment absoluut alles behalve op het niveau dat we zijn gewend. Mijn vriend en ik waren van plan dit jaar een verre reis te maken maar hadden de vlucht gelukkig net niet geboekt. Ik hoop van harte dat dit in 2021 weer aantrekt en dat we weer kunnen genieten van het moois dat de wereld te bieden heeft. Qua verre reizen ben ik in onder andere West-Amerika, Thailand, Costa Rica en New York geweest en ik was zeker nog niet van plan om te stoppen met reizen. Er staan nog wel wat landen op mijn travellist zoals Peru, Canada, Zuid-Afrika en Australië. Zoek jij een cadeau voor iemand die net zo reislustig is? Dan is een flightgift een gouden zet. Deze cadeaukaart is geldig voor meer dan 980 bestemmingen en meer dan 300 vliegmaatschappijen. Van korte vluchten tot verre bestemmingen, full-service maatschappijen tot low-cost maatschappijen. Wederom, voor ieder wat wils!

De cadeaukaarten zijn al fantastisch vormgegeven maar je kunt ze ook nog personaliseren met een foto en een bericht. Daarnaast zijn ze geldig voor 2 jaar. Laten we er toch vanuit gaan dat we dan weer gewoon heerlijk kunnen reizen en hotels kunnen boeken. Oh wat kijk ik er al naar uit! Ik zou dit zelf namelijk ook echt een fantastisch cadeau vinden om te krijgen. Het reizen kriebelt alweer enorm!

Ben jij nog op zoek naar een kerstcadeau? Ik hoop je op een goed idee te hebben gebracht! 

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’? 

Dit artikel is een samenwerking met Experiencegift

Delen:

3 Reacties

  1. 11 december 2020 / 12:22

    Wat een goed idee! Hotel is zeker leuk om te geven!

  2. 8 december 2020 / 14:54

    Dit is een cadeau waar wij heel gelukkig van zouden worden. Een hotel overnachting Zou nu ook prima kunnen

  3. 8 december 2020 / 14:19

    Zo’n cadeau wil ik deze Kerst zelf wel krijgen, haha! <3