fbpx
76   152
45   175
30   67
68   137
25   272

Een gepersonaliseerd kerstcadeau

Een gepersonaliseerd kerstcadeau

Bestel dit jaar op tijd! Dat is een boodschap die je van iedere pakketbezorger krijgt. Kerst gaat er dit jaar anders uitzien en in plaats van massaal naar de stad gaan voor kerstcadeaus worden deze, dit jaar, meer dan anders online besteld. Vandaar dat ik ook nu al begin met mijn artikelen waarin ik jullie tips geef voor kerstcadeaus. Door nu al te bestellen zorg je ervoor dat alles netjes op tijd binnen is. In dit artikel ga ik je een tip geven voor een gepersonaliseerd kerstcadeau. Lees je mee?

Een gepersonaliseerd kerstcadeau

Dat de kerst er dit jaar anders uit gaat zien is een feit. Daarom is het juist extra leuk om nu te denken aan een kerstcadeau dat je kunt personaliseren. Kerst vieren met het eigen gezin is mogelijk maar met de hele familie helaas niet. Heb je bijvoorbeeld een opa en/of oma waarmee kerstvieren dit jaar helaas niet mogelijk is? Stuur ze dan een cadeau op om toch wat extra liefde te verspreiden. Hoe leuk is het dan om een foto van het gezin naar ze toe te sturen met de achterliggende gedachte dat je dan toch nog bij elkaar bent?

Muursticker

Bij Fotocadeau.nl hebben ze hiervoor hele leuke opties. Zelf heb ik de hexagons onder onze veranda hangen met foto’s van onze reizen naar o.a. West-Amerika, Thailand, Costa Rica en Lapland. Maar ze hebben ook muurstickers, wellicht beter bekend als wandstickers. Voeg aan deze muursticker foto toe naar wens en je hebt het perfecte kerstcadeau.

Ze worden gemaakt van gekkotex. Dit is een zelfklevend materiaal wat niet alleen gemakkelijk op te plakken is, maar bovendien super makkelijk te herpositioneren is. De sticker kun je heel makkelijk van de muur afhalen en vervolgens weer op een andere plek neerplakken. Daarnaast hoef je dus niet te boren en blijven je muren vrij van gaten en spijkers. Hoe ideaal is dat? Ze zijn te verkrijgen in meerdere formaten zoals vierkant, rechthoekig en rond.

Houd je zelf niet zo van een gepersonaliseerd kerstcadeau? Kijk dan eens tussen de oude meesters. Dit zijn prachtige klassiekers zoals de Nachtwacht en de Slag bij Waterloo. Deze kun je verkrijgen in alle vormen, maten en materialen en zijn zeker de moeite waard om eens te bekijken.

Als je gaat bestellen, vergeet dan de kortingscode KERST40 niet. Daarmee ontvang je namelijk 40% kerstkorting op jouw bestelling.

Ben jij al aan het shoppen geslagen voor kerst? 

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’? 

Dit artikel is een samenwerking met Fotocadeau.nl

Delen: