fbpx
25   138
32   72
12   187
65   385
33   193

Relatiegeschenken voor de kerst

Relatiegeschenken voor de kerst

De kerst komt langzamerhand steeds dichterbij en het is nog onzeker hoe deze eruit gaat zien. Als bedrijf zijnde ben je natuurlijk op dit moment al op zoek naar relatiegeschenken voor de kerst. Wellicht zit een feestelijke borrel of kerstbrunch met het gehele team er niet in. Een mooie, uitgelezen kans om dit jaar extra uit te pakken met een relatiegeschenk of kerstpakket. In dit artikel geef ik je een aantal leuke tips!

Relatiegeschenken voor de kerst

Personaliseren

Als ik denk aan een relatiegeschenk of aan een kerstpakket dan denk ik gelijk aan een grote doos met hierin allerlei producten. Uiteraard is het leuk om hierin een product te personaliseren. Je kunt denken aan een product waar eigenlijk altijd iedereen wel wat aan heeft. Zoals een usb stick met logo, iets wat eigenlijk altijd wel van pas komt. Wil je een duurzaak geschenk en wil je een gezonde levensstijl stimuleren? Dan kan een waterfles bedrukken een hele leuke optie zijn. Een waterfles is milieuvriendelijk en laat een verfrissende indruk achter. Daarnaast kun je een waterfles overal mee naartoe nemen en ben je als bedrijf dus extra zichtbaar. Mijn advies is om er daarnaast altijd een cadeaubon bij te doen van een bekende winkel. Dan weet je echt 100% zeker dat je goed zit!

Borrelbox

Aangezien de jaarlijkse kerstborrel hoogstwaarschijnlijk niet doorgaat dit jaar kun je deze natuurlijk ook gewoon at home organiseren. Hoe leuk is het om, bijvoorbeeld de laatste vrijdag voor de kerstvakantie, met al het personeel aan het einde van de middag op Zoom af te spreken? En dat er dan als verrassing bij iedereen de deurbel gaat en dat er gewoon een complete borrelbox wordt geleverd? Je kunt dan zo, geheel coronaproof, toch nog met z’n alle borrelen en de feestdagen leuk inluiden!

Online Quiz

Voortbordurend op mijn idee van de borrelbox is het natuurlijk ook heel erg leuk om een totale, hilarische quiz in elkaar te zetten over het bedrijf. Je kunt dan onder het personeel en onder de relaties diverse teams maken welke tegen elkaar strijden. Hier kun je zelfs een prijzenpakket aan hangen wat er te winnen valt per plaats waar een team eindigt. Waarschijnlijk heeft iedereen veelal thuis gewerkt en elkaar al een tijdje niet gezien. Een goede quiz in elkaar zetten kost natuurlijk flink wat tijd maar het creëert wel een ontzettend leuke sfeer en een gevoel van teambuilding.

Heb jij weleens een kerstpakket ontvangen? Zo ja, wat vond je het allerleukste? 

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’? 

 

Delen: