fbpx
20   49
95   164
130   238
109   235
84   285

Nieuw tasje van Treasure Label

Nieuw tasje van Treasure Label

Als je het aan mijn vriend zou vragen dan heb ik last van zowel een tassen- als schoenentik. Ik vind het persoonlijk nog wel meevallen (haha!). Oké, eerlijk toegegeven heb ik wel veel tasjes in mijn stash. Maar, laten we eerlijk zijn, het is ook een essentieel item bij iedere outfit en ik vind het heerlijk om ermee te kunnen afwisselen. Ik heb laatst een nieuw tasje van Treasure Label aan mijn tassencollectie toegevoegd. Lees je mee?

Nieuw tasje van Treasure Label

Nieuw tasje van Treasure Label

Treasure Label wordt gerund door de Brabantse Kristel. Ze heeft een liefde voor kleur en dierenprintjes en dat zie je in haar label direct terug. De tassen zijn fairtrade en worden gemaakt door een atelier in India dat samenwerkt met tientallen onafhankelijke ambachtslieden. Deze ambachtslieden zijn allemaal 18+ en werken thuis, met veel liefde, aan de tassen. Extra bijzonder is dat de tassen worden gemaakt van leer leftovers en dat hierdoor alle kleine stukjes leer, die door de grote fabrieken worden weggegooid, een nieuw leven krijgen.

Animal Mira Bag

Ik ben gegaan voor de Animal Mira Bag. Dit is een crossbody tasje met een panterprint. Stiekem was ik al tijden op zoek naar een tasje met een panterprint en ik werd op slag verliefd op deze. Als je een vrij simpele, zwarte outfit draagt kun je deze direct opleuken door dit tasje eraan toe te voegen. Het tasje heeft drie vakjes, één klein vakje voorop, één groot vak en in dit grote vak zit nog een klein vakje met een ritsje. Hierdoor past er eigenlijk hartstikke veel in. Mijn telefoon, portemonnee en autosleutels gaan er zonder proppen in. Ideaal! De gouden gesp aan de voorkant is overigens gewoon een drukknop. Bij de tas zit een lang, verstelbaar hengsel. Extra leuk is dat alle dierenprint tassen 100% uniek zijn en er dus maar één exemplaar van is.

Afmetingen: 21 cm breed x 17 cm hoog

Je koopt een Animal Mira Bag voor € 54,95 bij Treasure Label.

Precies hetzelfde tasje als die van mij is er dus niet maar er zijn wel veel vergelijkbare tasjes in de webshop. Daarnaast zijn er ook nog andere modellen en andere printjes en kleuren te verkrijgen. Een kijkje nemen in de shop is dus zeker de moeite waard.

Wat vind jij van mijn nieuwe tasje van Treasure Label?

Volg je mij al op Instagram & Bloglovin’?

Deel dit artikel op Pinterest ↓

Dit artikel is een samenwerking.

Delen: