fbpx
81   156
46   177
30   68
68   137
25   272

Een nieuw TV meubel

Een nieuw TV meubel

Mijn vriend en ik kochten alweer bijna 4 jaar geleden ons eerste huis. Jeetje, wat vliegt de tijd. Ik weet het, een cliché maar absoluut de waarheid. Het huis dat wij kochten moest volledig worden verbouwd en naast dat we alle kamers hebben aangepakt hebben we ook de keuken en de badkamer compleet onder handen genomen. Een flinke klus waar wij in totaal 5 maanden mee bezig zijn geweest. Aan het einde van de verbouwing had ik nog één taak, namelijk ons tv meubel in elkaar zetten. Dat is destijds gelukt maar inmiddels zijn we wel toe aan een nieuw tv meubel. Ik ga je meenemen in mijn zoektocht. Lees je mee?

Expeditie Samenwonen Deel 8

Een nieuw TV meubel

Zodra wij op huizenjacht gingen ben ik begonnen met pinnen op Pinterest. Gelukkig merkte ik al snel dat mijn vriend en ik qua stijl heel erg op één lijn zaten. Het uitzoeken van de meubels, de badkamer, de keuken en de kleuren op de muur waren dan ook geen enkel probleem. Het enige waar we niet uitkwamen was een meubel voor onze televisie. Niet zozeer omdat we het niet eens werden maar meer omdat we niet echt het meubel met de wauw-factor konden vinden. Uiteindelijk besloten we er zelf een te maken met gipsblokken.

Eerlijk gezegd ben ik best lang blij geweest met dit tv meubel. Voor een stoere look hebben we hem zwart geverfd en hieronder grove, houten kratjes geplaatst. Maar sinds een tijdje ben ik er toch een beetje op uitgekeken en ben ik stiekem op zoek naar een nieuw meubel. Tijdens deze zoektocht valt mij op dat ik vooral neig naar een hangend tv meubel. Dit ziet er namelijk altijd ontzettend strak, stijlvol en toch ruimtelijk uit. Om hem goed in ons interieur te laten matchen wil ik gaan voor een houten variant met zwarte details.

Bij Perfecthomeshop heb ik een eiken meubel gezien van 140cm. Deze heeft 4 ruime opbergvakken waarvan er twee worden afgesloten door een klep. Deze is vrij strak en dat is eigenlijk wel waar we naar op zoek zijn. De knoop is nog niet doorgehakt maar het is zeker een kanshebber. Mijn vriend gaat alleen nog even kijken of er een stoere industriële handgreep op gemonteerd kan worden voor de finishing touch. 

Wat voor soort tv meubel heb jij in de woonkamer? Heb jij een zwevend tv meubel of een staande? 

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’? 

Dit artikel is een samenwerking.

Delen:

2 Reacties

  1. 22 november 2020 / 15:14

    Mooi gedaan!

  2. 19 november 2020 / 16:32

    Ziet er mooi uit! 🙂