fbpx
25   137
32   72
12   186
65   385
33   193

Perfecte herenkleding voor de herfst en winter

Perfecte herenkleding voor de herfst en winter

Op mijn blog bespreek ik het onderwerp fashion iedere week minimaal één keer. Uiteraard is dit voornamelijk fashion voor vrouwen maar zo nu en dan vind ik het ook leuk om in te gaan op herenfashion. Mijn blog wordt vooral gelezen door vrouwen en stiekem weet ik dat wij vrouwen veel invloed hebben op de kleding van onze mannen. Ik help jullie dus graag een handje en ga in dit artikel in op de perfecte herenkleding voor de herfst en winter. Lees je mee?

Perfecte herenkleding voor de herfst en winter

Voor een man lijkt een outfit al snel vrij standaard. Denk aan een spijkerbroek, een t-shirt of overhemd en een goede sneaker en de man is good to go. Toch zijn er een aantal musthaves waarvan ik vind dat een man deze in de herfst en winter zeker in zijn kast moet hebben.

Pantalon

Een mooie winterse pantalon vind ik persoonlijk zo ontzettend mooi. Kies hierbij wel voor wol of een dikkere katoenblend zodat hij ook lekker warm genoeg is. Een mooie donkergrijze kleur met een krijtstreepje of een subtiel ruitje doen het op een pantalon altijd goed. Love it! 

Poloshirt

Bij een poloshirt wordt snel gedacht aan de zomer aangezien ze voornamelijk te zien zijn in een variant met een korte mouw. Toch is een poloshirt ook verkrijgbaar met lange mouwen en dat is uiteraard perfect voor de herfst en winter. Poloshop.com heeft een gigantisch assortiment een poloshirts met zowel lange- als korte mouw in alle kleuren, designs en pasvormen. Neem daar dus zeker een kijkje.

Coltrui

Ik probeer hem mijn vriend al jaren aan te smeren en eindelijk is het mij gelukt. Een mooie coltrui! Ik vind dit persoonlijk bij een man ontzettend mooi staan. Een coltrui kan zowel chique als casual worden gedragen en hierdoor kun je er dus alle kanten mee op. Zelf zou ik gaan voor een mooie, warme kleur zoals bordeaux rood of donkergroen omdat wellicht grijs of zwart snel wat streng en te zakelijk staat.

Wat vind jij perfecte herenkleding voor de herfst en winter?

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Deel dit artikel op Pinterest ↓

Perfecte herenkleding voor de herfst en winter

Delen: