fbpx
111   126
47   184
44   97
12   191
65   389

OOTD Wikkelblouse van My Jewellery

OOTD Wikkelblouse van My Jewellery

Stay happy and healthy, y’all! ?• Tip: Maak van elke outfit gewoon een feestje! Met deze caption postte ik vorige week deze outfit op mijn instagram. Het is een caption waar ik 100% achtersta. We zitten gewoon in hele bizarre tijden waarbij je van de kleinste momenten een feestje moet maken. Waarom beginnen we niet in de ochtend al met onze outfit? Ik ga je in dit artikel in ieder geval alles vertellen over dit leuke lookje. Let’s go! 

OOTD Wikkelblouse van My Jewellery

Zoals de titel van dit artikel al doet vermoeden trap ik af met de prachtige wikkelblouse van My Jewellery. Het is een zwarte blouse met een roze bloemenprint. Hij is gemaakt van 100% viscose en valt mooi op maat. Het is een wikkelblouse welke beter bekend staat als een overslagblouse. Je slaat de twee uiteindes dus echt over elkaar en zet deze vast met een strikdetail aan de onderkant van de blouse. In de mouwen zit, ter hoogte van de pols, een elastiek waardoor er een licht pofeffect ontstaat. Ik vind het een prachtige blouse en vind het zeker een feestje om hem te dragen.

Deze blouse moet uiteraard de eyecatcher van de look zijn en daarom heb ik de rest van de look vrij basic gehouden. Ik draag een zwarte rok van ComeGetFashion, een 30 denier panty en hieronder mijn veterboots van ViaVai via Omoda. Om precies te zijn zijn het de zwarte Via Vai Viola Lake veterboots met stoere, gouden details. Een stoere laars die eindeloos te combineren is. Ik ben er fan van!

De rest van de look maak ik af met een combinatie van diverse, gouden sieraden.

Heb jij deze look al voorbij zien komen op mijn instagram? (@lindseybeljaars)

Details

Dit was hem, mijn OOTD Wikkelblouse van My Jewellery! Wat vind jij van dit lookje? 

Volg je mij al op Instagram & Bloglovin

Deel dit artikel op Pinterest ↓

Delen:

2 Reacties

  1. 20 oktober 2020 / 15:55

    Wat een leuk rokje! 🙂