fbpx
49   386
118   400
92   147
58   106
279   831

Dr. Jart+ Dermask Water Jet Vital Hydra Solution

Dr. Jart+ Dermask Water Jet Vital Hydra Solution

Huidverzorging is iets wat ik heel serieus neem. Zowel het reinigen als het verzorgen van mijn huid is een routine die ik iedere ochtend en avond trouw volg. In het najaar kan mijn huid wel wat extra verzorging gebruiken en als extra boost gebruik ik dan wat vaker een maskertje. Vorige week heb ik het Dr. Jart+ Dermask Water Jet Vital Hydra Solution masker uitgetest en ik ga je vertellen wat ik ervan vond.

Dr. Jart+ Dermask Water Jet Vital Hydra Solution

Dit Dr. Jart+ masker komt van Masuka Mask. Zowel het merk als de webshop is nieuw voor mij. Vandaar dat ik van beide even een korte introductie geef.

Dr. Jart+

Dit is een Koreaans merk dat bestaat sinds 2015 en is opgericht door een dermatologist.

Masuka Mask

Dit is een Nederlandse webshop die de beste kwaliteit gezichtsmaskers aan vanuit Zuid-Korea voor elk huidtype of huidprobleem aanbied. Ze verkopen de merken Dr. Jart+, Sulwhasoo en Iope.

Van het merk Dr. Jart+ heb ik dus het Dermask Water Jet Vital Hydra Solution masker ontvangen. Deze zit in een vrij basic witte verpakking met strakke, zwarte letters en een opdruk van een blauwe schijf. Masuka Mask belooft dat dit het meest intensieve, hydraterende gezichtsmasker is uit de collectie. Dit maakt mij uiteraard direct ontzettend nieuwsgierig.

Het is een antioxidant-rijk masker dat de huid kalmeert. Hij is gemaakt van een fijne microvezel en belooft fijne lijntjes en rimpels te verzachten, de vochtbalans te herstellen en de huidbarrière te versterken. Het masker dringt diep in voor een ultieme hydratatie.

Gebruik

  • Verwijder de witte, beschermende plastic laag van het masker
  • Breng aan op een schone en droge huid
  • Geniet van het masker voor 15-20 minuten
  • Verwijder het masker en masseer het overtollige product in de huid

Dr. Jart+ Dermask Water Jet Vital Hydra Solution

Dit is een gebruiksaanwijzing die welbekend is bij een sheetmasker. Uiteraard volg ik netjes het stappenplan. Mij valt, bij het openmaken van de verpakking, direct op dat het masker echt doordrenkt is met product. Hij voelt vrij nat. Na het verwijderen van de beschermlaag blijft er een heel dun masker over. Het aanbrengen op mijn gezicht is eventjes op een opgave aangezien ik hem niet helemaal lekker vind passen. Vooral onderin heb ik best een stuk over. Zodra het masker eenmaal zit merk ik pas dat hij echt vrij fris, bijna koud, aanvoelt. Lekker! Na 20 minuten verwijder ik het masker van mijn gezicht en masseer ik het overtollige product in mijn huid.

Dr. Jart+ Dermask Water Jet Vital Hydra Solution

Conclusie

Heb ik genoten van dit masker? Jazeker! Ik vond het echt heel prettig dat hij zo fris en koel aanvoelde op mijn huid. Het masker voelt heel verzachtend aan en na gebruik voelt mijn huid absoluut gehydrateerd aan. Nog uren na gebruik heb ik geen gevoel om behoefte te hebben aan bijvoorbeeld een voedende crème. Dit betekent dus dat het masker waarmaakt wat hij beloofd en dit zorgt er uiteraard voor dat ik er zeker over te spreken ben. Ik zou dit masker absoluut vaker willen gebruiken.

Dit Dr. Jart+ Dermask Water Jet Vital Hydra Solution kost € 7,95 en is te koop bij Masuka Mask.

  • Met de code LINDSEYBELJAARS15 ontvang je 15% korting in de webshop!

Hoe vaak gebruik jij een gezichtsmasker?

Volg je mij al op Instagram & Bloglovin

Delen:

4 Reacties

  1. 21 oktober 2020 / 19:30

    Ik ben héél benieuwd naar dit masker! 🙂