fbpx
212   218
88   249
58   124
15   201
67   394

CBD Skincare van The Body Shop

CBD Skincare van The Body Shop

20 jaar geleden lanceerde The Body Shop voor het eerst de hemp-lijn. Now a days heeft The Body Shop zich verder ontwikkeld en presenteren ze een gloednieuwe CBD collectie met hierin drie producten. In dit artikel ga ik je alles vertellen over deze gloednieuwe CBD Skincare van The Body Shop. Off we go! 

CBD Skincare van The Body Shop

CBD Skincare van The Body Shop

CBD Skincare van The Body Shop

De CBD Skincare bestaat uit drie producten. Deze producten helpen, met CBD van natuurlijke oorsprong, vegan squalaan en hennepolie, de vochtbalans van je huid te verbeteren. Ze laten een vochtarme huid soepeler en gladder aanvoelen en geven haar een zachte gloed.

Deze skincare lijn van The Body Shop bestaat uit de volgende drie producten:

 

 • Soothing Oil-Balm Cleansing Mask
 • Restoring Facial Oil
 • Replenishing Moisture Cream

Qua vormgeving hebben deze producten uiteraard een typische The Body Shop verpakking. Ze doen me denken aan de Drops of Youth lijn maar dan is de kleur groen net wat lichter. Op de producten is geheel herkenbaar een hennepblad afgebeeld.

CBD Skincare van The Body Shop

Soothing Oil-Balm Cleansing Mask

Dit is een reinigend masker dat ontwikkeld is om je huid te helpen zuiveren. Hij heeft een gel-to-milk structuur en is verrijkt met een melange van uit de natuur bereide CBD, hennepolie, squalaan, olijfolie en witte klei. Dit CBD Soothing Oil-Balm Cleansing Mask brengt een droge, trekkerig aanvoelende huid tot rust en verwijdert onzuiverheden.

Gebruiksaanwijzing

 • Breng het masker aan op een schone, droge huid
 • Masseer goed in de huid en laat 2-5 minuten intrekken
 • Warm water toevoegen aan het masker en vervolgens afspoelen

CBD Skincare van The Body Shop

Restoring Facial Oil

Dit is een gezichtsolie die ontwikkeld is om de vochtarme en gestreste huid te herstellen. Hij is verrijkt met een melange van uit de natuur bereide CBD, hennepolie, patchouli-extract en squalaan. Deze Restoring Facial Oil is licht en voelt niet vettig aan. Hij helpt het vochtgehalte van de huid te herstellen en het onprettige gevoel van een vochtarme huid tegen te gaan. Hierdoor voelt de huid, na gebruik, rustig en ontspannen aan met een verbeterde textuur die zachter aanvoelt.

Gebruiksaanwijzing

 • Zowel ’s ochtends als ’s avonds aanbrengen
 • 4 of 5 druppeltjes in de handpalm laten vallen en deze op de huid aanbrengen
 • Masseer met je hele handen de olie zachtjes over het gehele gezicht

Replenishing Moisture Cream

Dit is een rijke crème die snel intrekt. Hij is verrijkt met een melange van uit de natuur bereide CBD, hennepolie, patchouli-extract en squalaan. Deze Replenishing Moisture Cream is een dagcrème met een fluweelzachte textuur die zich makkelijk laat uitsmeren en helpt het vochthalte van je huid te herstellen. De droge delen van je gezicht worden onmiddelijk tot rust gebracht en voelen zacht aan.

Gebruiksaanwijzing

 • Zowel ’s ochtends als ’s avonds aanbrengen
 • Even opwaren tussen de vingers en vervolgens aanbrengen op een schone huid
 • Houd de huid rondom de ogen vrij

CBD Skincare van The Body Shop

Conclusie

The Body Shop belooft:

Het zijn stuk voor stuk krachtpatsers, maar probeer het drietal samen en je wilt niet meer zonder!

In de herfst/winter wordt mijn huid altijd wat droger en kan ik wat meer voedende producten zeker gebruiken. Ik was dan ook heel erg blij toen ik het pakketje opende en hierin de CBD Skincare van The Body Shop aantrof. Inmiddels heb ik alle drie de producten iets langer dan een week in gebruik en ben ik absoluut aangenaam verrast. De gezichtolie en de moisture cream gebruik ik iedere dag, zowel ’s ochtends als ’s avonds. Het cleansing mask gebruik ik 2 keer per week. Is het een verrassend drietal? Jazeker! Mijn huid voelt ontzettend gevoed aan en het vervelende, droge, trekkerige gevoel heb ik niet meer ervaren. Een aanrader? Wat mij betreft wel!

 • Soothing Oil-Balm Cleansing Mask bevat 100ml. en kost €20,-
 • Restoring Facial Oil bevat 30ml. en kost €28,-
 • Replenishing Moisture Cream bevat 50ml. en kost €23,-

De producten zijn alle drie vegan! 

Wat is jouw favoriete product van The Body Shop?

Volg je mij al op Instagram & Bloglovin’?

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen.

Delen:

2 Reacties

 1. 6 oktober 2020 / 11:27

  Oe, ik ben hier wel nu heel erg benieuwd naar geworden, koop eigenlijk nooit wat van de body shop

 2. 5 oktober 2020 / 18:34

  Ze zien er goed uit! 🙂