30   149
232   666
250   1011
227   1054
240   1038

3x De perfecte winterjas

De perfecte winterjas

Helaas, we kunnen er niet meer omheen. De herfst is officieel begonnen. Inmiddels is het, voor mijn gevoel, non-stop aan het regenen en is het thuis al tijd om de kachel aan te draaien en lekker onder een dekentje te kruipen. Zodra je buiten stapt is een jas zeker een musthave. Ben jij nog op zoek naar de perfecte winterjas? Dan hoop ik je de juiste inspiratie te geven in dit artikel!

3x De perfecte winterjas

Dit is de perfecte timing om een winterjas aan te schaffen. Op dit moment is het aanbod van winterjassen het allergrootst en hoe meer keuze, hoe beter! Het was in het najaar van 2019/2020 ook al een trend maar ook dit jaar gaan we de fur coats zeker veel zien. Daarnaast zien we ook veel trench-, camel- en wrapcoats. Inmiddels heb ik heel wat jassen aan de kapstok hangen maar toch kriebelt het ieder jaar weer om te neuzen tussen de nieuwe collecties.

De perfecte winterjas

Delen:

2 Reacties

  1. 6 oktober 2020 / 12:06

    Leuke jassen! Ik kies eigenlijk meestal voor een parka omdat ze vaak waterdicht zijn.. Geen overbodige luxe in dit land, haha!

  2. 6 oktober 2020 / 11:50

    Alle 3 erg gaaf, maar de lange jas met luipaard is mijn favoriet­čÉć

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Read previous post:
CBD Skincare van The Body Shop

20 jaar geleden lanceerde The Body Shop voor het eerst de hemp-lijn. Now a days heeft The Body Shop zich verder...

Close