fbpx
198   204
82   236
56   116
13   195
66   391

5 dingen die ik leuk vind aan de herfst

5 dingen die ik leuk vind aan de herfst

Eerlijk is eerlijk, de herfst is niet mijn favoriete seizoen. Ik ben echt meer een lente en zomer type en begin me nu al te irriteren aan donkere wolken gevuld met regen. Daarnaast heb ik ook nog eens een hekel aan kou en vind ik het helemaal niets dat het alweer zo vroeg donker begint te worden. Toch zijn er ook wel een aantal dingen die ik leuk vind aan de herfst. In dit artikel ga ik er 5 met je bespreken. Lees je mee?

5 dingen die ik leuk vind aan de herfst

De kleuren in de natuur

Ja, dit moet ik toegeven. De natuur vind ik in de herfst echt prachtig. Hierbij doel ik natuurlijk vooral op de herfstbladeren die van de boom af dwarrelen en de straten kleuren tot geel, oranje en rood. Het geeft een knusse en warme sfeer en stiekem kan ik uren scrollen door de perfecte herfst feeds op instagram compleet met pompoenen en een pumpkin spice latte.

Series op Netflix bingewatchen

In de lente en de zomer ben ik graag buiten te vinden maar zodra er veel regen is en de wind en kou om de hoek komen kijken ben ik binnen no time naar binnen. Laat mij maar heerlijk op de bank kruipen onder een dekentje, met een kop thee, in mijn favoriete pyjama van LASCANA. Af en toe de bank af om vervolgens op je pantoffels in de keuken een nieuwe kop thee te zetten en hup weer terug cocoonen onder dat dekentje. Love it! Heerlijk series op Netflix bingewatchen. Al ben ik op dit moment 100% verslaafd aan Love Island! Jij ook?

Een leuke bijkomstigheid is dat onze kat Sjakie in de herfst en winter nagenoeg altijd binnen is en dus lekker bij me kruipt op de bank. Zo gezellig! 

Fall Outfit Inspiratie

De kleding van het najaar vind ik overigens wel heel erg tof. Ik heb, voor mijn gevoel, in de herfst altijd super veel inspiratie voor outfits. Ik combineer van alles uit mijn kast en maak zo, voor mijzelf, verrassende combinaties. Zoals bijvoorbeeld een sweater over een jurk heen of een prachtige top op een rok. Panty eronder en mooie leren enkellaarsjes en I’m good to go. Daarnaast vind ik de herfstkleuren zoals bordeauxrood en mosgroen me ook mooi staan dus dat helpt natuurlijk ook mee.

Heerlijke recepten

Ik hou van koken en vind stiekem koken in het najaar echt heerlijk om te doen. In de zomer ben ik toch meer van een snelle salade terwijl ik in het najaar prima een paar uur in de keuken kan staan. Heerlijke verse pompoensoep, een pan vol met stoofvlees of een homemade stamppot, kom maar door. Heerlijk toch! Volgens mijn familie maak ik hele lekkere Boeuf Bourguignon. Klik hier voor het recept.

Extra dik dekbed

Ik slaap op een boxspring met een vierseizoenendekbed. Vanzelfsprekend heb ik in de zomer geslapen onder één dun dekbed en tijdens de extreem hete dagen zelfs alleen onder het dekbedovertrek. Op dit dekbed kunnen wij met drukkers hier nog een dekbed op klikken waardoor hij dus perfect is voor de herfst en winter. Oh wat is dit toch altijd een heerlijk moment. Wegkruipen onder een heel dik en, in verhouding, zwaar dekbed. Genieten!

Dit zijn 5 dingen die ik leuk vind aan de herfst. Wat vind jij leuk aan de herfst? 

Volg je mij al op Instagram & Bloglovin’?

Delen: