fbpx
196   202
82   235
56   115
13   195
66   391

Jean d’Arcel Gel Créme Hydro Delice

Jean d'Arcel Gel Créme Hydro Delice

Als blogger test ik aan de lopende band nieuwe producten van, voor mij, nieuwe merken. Stiekem vind ik dit een van de leukste dingen aan bloggen. De afgelopen tijden heb ik de Jean d’Arcel Gel Créme Hydro Delice. Een voor mij onbekend merk en onbekend product. Inmiddels weet ik er een stuk meer van en dit deel ik graag met jullie in mijn review. Off we go!

Jean d’Arcel Gel Créme Hydro Delice

Omdat Jean d’Arcel voor mij een nieuw merk is heb ik mij eerst verdiept in het merk zelf. Het merk is onderdeel van Care Cosmetics en bevindt zich in Barendrecht. Het is een merk dat is bedoeld voor de professionele schoonheidssalons en consumenten. De producten zijn op de markt sinds 1960 en alle producten zijn op biologische basis en volledig dierproefvrij ontwikkeld. Jean D’Arcel heeft een eigen laboratorium waar de nieuwste werkstoffen en wetenschappelijke inzichten in de producten worden verwerkt. Naast skincare heeft het merk ook professionele make-up producten in het assortiment.

Het merk heeft een aantal verschillende lijnen en deze Jean d’Arcel Gel Créme Hydro Delice behoort tot de hydratante collectie. De crème komt in een wit met baby blauw kartonnen verpakking. Het ziet er gelijk stijlvol en clean uit. Een uitstraling als deze straalt, naar mijn mening, gelijk luxe uit. De crème zelf zit in een wit pot van mat glas en een witte deksel. Alhoewel het er allemaal prima uitziet vind ik het potje toch een minpunt. Persoonlijk heb ik mijn crème het liefst in een pompflacon aangezien ik een potje lastig doseren vind, het minder gebruiksvriendelijk en het natuurlijk iets minder hygiënisch is.

De crème zelf is lichtblauw en echt gel-achtig qua structuur. Het ruikt heel erg fris waardoor ik van de geur direct weg ben. Dit product belooft intensief hydraterend te zijn en is specifiek bedoeld voor de droge huid. Nu wordt mijn huid altijd wat droger in het najaar dus dat komt goed van pas. Hij belooft de huid merkbaar te egaliseren en de opperhuid te verstevigen. Daarnaast kan hij zelfs als make-up basis worden gebruikt. Dat maakt deze crème extra uniek. Ideaal toch?

Conclusie

Uiteraard was ik direct nieuwsgierig en ben ik, na het maken van de productfoto’s, deze crème direct gaan gebruiken. In de ochtend gebruik ik hem als dagcème en in de avond, in combinatie met een extra voedend serum, als nachtcrème. Door de lichte en gelachtige structuur brengt deze crème heel fijn aan. Hij ruikt, zoals al gezegd, echt heerlijk en ik merk echt dat de crème wat voor mijn huid doet. Na gebruik voelt mijn huid heerlijk zacht en gehydrateerd aan. Ik ben fan! Deze blijf ik e aankomende tijd zeker gebruiken!

Deze Jean d’Arcel Gel Créme Hydro Delice bevat 50ml. en kost € 41,50 

Ken jij het merk Jean d’Arcel? 

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen.

Delen:

2 Reacties

  1. 28 september 2020 / 16:39

    Ik hoor steeds meer over dit merk, klinkt goed! Zelf vind ik een potje juist fijner qua doseren; uit een flacon gaat er toch snel ongewenst meer product uit dan nodig. 🙂

  2. Willemse
    28 september 2020 / 12:45

    Ik vind z’on potje ook inderdaad een minpunt.
    Zeker voor 41,50 verwacht ik toch wel dat het met de verpakking goed moet zitten.