fbpx
33   148
25   56
67   128
25   261
24   103

Maak kennis met het merk HappySoaps

Maak kennis met het merk HappySoaps

Zo nu en dan plaats ik een artikel online met als titel: ‘Maak kennis met het merk…’ Dit doe ik eigenlijk alleen als ik het idee heb dat ik een merk heb ‘ontdekt’ waar ik dusdanig enthousiast over ben dat ik er uiteindelijk dus ook echt een artikel aan wijd. Bij HappySoaps is dit 100% het geval. Oftewel; Maak kennis met het merk HappySoaps en lees mee.

Maak kennis met het merk HappySoaps

Maak kennis met het merk HappySoaps

HappySoaps is opgericht met de missie: ‘Wij willen een plasticvrije cosmetica markt.’ Uiteraard bestaan alle producten van HappySoaps uit natuurlijke ingrediënten. Ze zijn volledig plasticvrij, vrij van palmolie en vrij van (zoals het merk zelf zegt) rotzooi. De producten zijn handgemaakt in Nederland en dus goed voor jou én het milieu.

Uiteraard is er ook extra aandacht aan de verpakkingen besteed. De verpakkingen zijn 100% recyclebaar en komen van duurzame bronnen.

Inmiddels heeft HappySoaps heel wat producten in het assortiment, namelijk:

 • Shampoo- en conditioner bars
 • Body bars
 • Natuurlijke deodorant
 • Shaving bars
 • Bath Bombs
 • Handzeep
 • Accessoires

Ik heb in totaal twee shaving bars en één natuurlijke deodorant ontvangen. Tijd om jullie hier alles over te vertellen.

Maak kennis met het merk HappySoaps

Maak kennis met het merk HappySoaps

Shaving Bar

Tijdens het scheren van mijn huid gebruik ik altijd een scheerschuim of een scheergel. Deze shaving bar belooft net zo effectief als een normale bus scheerschuim te zijn, maar dan zonder het vervuilende verpakkingsmateriaal. Daarnaast schijnt een shaving bar gelijk te staan aan tot wel 4 bussen scheerschuim! Volgens HappySoaps maakt een shaving bar je huid heerlijk zacht en zorgt de bar voor een gladde scheerbeurt. De bars bevatten een natuurlijke shea butter, kokosolie, jojoba olie en vitamine E. Ik ben benieuwd!

HappySoaps heeft in totaal 4 verschillende geuren in het assortiment, namelijk Aloë Vera, Kokos, Lavendel en Munt. Ik koos voor:

 • Kokos: Een verademing voor je huid. Kokos is mild, kruidig en heerlijk geurend.
 • Lavendel: Een genoegen voor je huid, lichaam en gemoedstoestand. En hoe fijn is het om naar deze vrolijke plant te ruiken?

Gebruik

 1. Maak je handen nat
 2. Masseer de bar tussen de natte handen tot er schuim ontstaat
 3. Breng dit schuim vervolgens aan op de plek waar je wilt gaan scheren
 4. Scheer de huid, spoel de schuim af en that’s it! 
Tijdens het testen van dit product heb ik uiteraard netjes de gebruiksaanwijzing gevolgd. Het viel mij direct op hoe gebruiksvriendelijk dit eigenlijk is. Binnen no time ontstaat er een heerlijk schuim en voor je het weet glijdt je scheermes over de huid. Het resultaat? Een hele gladde en verzorgde huid. De geuren van zowel de kokos- als de lavendelvariant vind ik absoluut heerlijk. De kokosvariant doet mij denken aan een heerlijk tropisch strand terwijl de lavendelvariant mij laat wanen in een spa beleving.

Natuurlijke deodorant

Naast de twee shaving bars heb ik ook een blikje natuurlijke deodorant ontvangen. Nu gebruik ik zelf altijd deodorant rollers en is dit de eerste keer dat ik een smeerbare deodorant probeer. De natuurlijke deodorant van HappySoaps belooft enorm effectief tegen zweet te zijn door de slimme samenstelling van natuurlijke ingrediënten. Daarnaast schijnt een potje wel 2 tot 3 maanden mee te gaan. Hij is dus zeer zuinig in gebruik.

HappySoaps heeft in totaal 7 verschillende geuren in het assortiment, namelijk Eucalyptus en Lemongrass, Kokos en Limoen, Sweet Roots, Lavendel, Rozemarijn en Pepermunt, Sinaasappel en Neutraal. Ik koos voor:

 • Eucalyptus en Lemongrass: Deze geuren geven deze deo een stimulerende en aardse geur. Een echt activerende deodorant met een fijne geurexplosie.

Gebruik

 1. Haal met je vinger een beetje smeerbare deodorant uit het potje (ter grootte van een erwt)
  • in verband met hygiëne geef ik de voorkeur aan een spateltje in plaats van mijn vingers
 2. Smeer de deodorant onder je oksel en that’s it! 

Uiteraard heb ik wederom netjes de gebruiksaanwijzing gevolgd. Eerlijk is eerlijk, ik moest hier wel eventjes aan wennen. Met het aanbrengen van deodorant in spray- of rollervorm zitten je vingers niet onder het product. Met deze natuurlijke deodorant is dit wel het geval. Toch begon ik er beetje bij beetje aan te wennen en heb ik dit uiteindelijk niet als nadeel ervaren. De geur vond ik direct heel erg lekker. Heel erg fris en verkwikkend! Zoals HappySoaps belooft is deze deodorant zeker effectief tegen zweet. Ik heb gedurende de dag niet het gevoel extra deodorant nodig te hebben. Precies wat je uiteraard wenst van een deodorant.

Conclusie

Je hoort het al, ik ben erg enthousiast over het merk HappySoaps. Zowel de shavingbars als de natuurlijke deodorant zijn mij ontzettend goed bevallen. Daarnaast vind ik het initiatief van een plasticvrije badkamer ontzettend goed en support ik dit graag. #TeamPlasticVrij

 • Shaving bars kosten € 8,95
 • Natuurlijke deodorant kost € 8,95
  • Beide te koop via HappySoaps.

Heb jij plasticvrije verzorgingsproducten in jouw badkamer? 

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Dit artikel is een samenwerking.

Delen:

3 Reacties

 1. 28 september 2020 / 16:35

  Ik ben dol op Happy Soaps, maar de shaving bar kende ik nog niet. Ik ben mega benieuwd! 🙂

 2. 26 september 2020 / 23:05

  Leuk artikel! 🙂

  Ik snap wel dat het even wennen is, maar wel een heel lekker gevoel dat het zo milieuvriendelijk is. <3

  Liefs
  X

 3. WILLEMSE
  25 september 2020 / 09:09

  Ik ben zeker voor n wereld met zo min mogelijk plastic, maar een apart scheerproduct voor je benen ect vind ik wat overdreven.
  Een shampoo of conditioner bar of een bodywash bar werkt evengoed naar mijn idee.
  Dat scheelt toch weer een product.
  De deodorant vind ik er goed uitzien.
  Lekkere geurtjes ook zo te lezen.
  Hopelijk komen ze ook een keer in een stick vorm.