fbpx
0   7
11   33
23   55
60   271
41   87

OOTD Pretty red dress

OOTD Pretty red dress

Wat heb ik ontzettend genoten van het prachtige weer in Nederland. Ik ben absoluut dol op de zon en niet voor niets is de zomer mijn favoriete seizoen. Sowieso ben ik het meest fan van heerlijke, zomerse outfitjes en in dit artikel laat ik je mijn OOTD Pretty red dress zien. Benieuwd naar dit tè leuke jurkje? Lees nu mee.

OOTD Pretty red dress

OOTD Pretty red dress

Jurkje

Ken je het merk Guts & Gusto? Ik zeker wel! Ik ben dol op het merk en kom zo nu en dan graag in hun filiaal in Eindhoven. Tijdens mijn zoektocht naar het perfecte zomerse jurkje kwam ik al snel in de webshop terecht en spotte ik dit jurkje. Eigenlijk was het liefde op het eerste gezicht. Ja, deze moest ik hebben!

Het is de jurk ‘Boaz’ en ik draag hem in een maat S. Het is een rode jurk met een wit, blaadjes patroon. Hij is gemaakt van 100% polyester en heeft een blinde ritssluiting aan de achterkant. Hij valt heel erg soepel en vrouwelijk en de ruches bij de halslijn maken het jurkje helemaal af.

  • Deze jurk kost € 44,99

Slippers

Uiteraard combineert dit jurkje het leukst met wit, vanwege het patroon. Nu heb ik hele toffe witte sneakers maar dit vond ik, zeker tijdens de hittegolf, echt veel te warm. In mijn zoektocht naar witte slippers kwam ik in de webshop van Plutosport bij een heel leuk model van Birkenstock terecht. Dit merk droeg ik vroeger altijd maar ben ik helaas een beetje uit het oog verloren. Tijd om daar verandering in te brengen!

Om precies te zijn is het de Birkenstock Mayari slipper. Het voetbed is precies zoals ik van Birkenstock gewend ben maar de riempjes zijn naar mijn mening een stuk meer trendy. Hij heeft twee riempjes bij de tenen en één riempje op de wreef. Een leuk speels model dat echt zit als gegoten. Ik ben hier heel blij mee!

  • Deze slippers kosten € 69,95

Details

Dit was hem, mijn OOTD Pretty red dress! Wat vind jij van dit lookje? 

Volg je mij al op Instagram & Bloglovin’?

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen.

Delen: