fbpx
65   136
133   245
53   206
33   81
70   157

De Tuinen Gel met Aloe Vera

De Tuinen Gel met Aloe Vera

Aloë vera, ken je het? Toevallig kwam het van de week bij De Slimste Mens voorbij in de eerste aflevering met Monica Geuze. Het is een groene, stekelige plant welke oorspronkelijk uit het Midden-Oosten komt. Inmiddels groeit deze plant overal ter wereld zoals in de Cariben, Midden-Amerika en diverse Aziatische landen. De plant wordt voornamelijk gekweekt voor dranken, wondmiddel, zonnebrand en cosmetica. De Tuinen heeft de plant verwerkt in een gel en hierover ga ik je alles vertellen.

De Tuinen Gel met Aloë Vera

De Aloë Vera plant heeft een stug en dik blad waarin sap zit opgeslagen. Dit sap wordt gewonnen en verwerkt in producten. De Tuinen heeft nu potjes hierin Aloë Vera gel die 98% puur is. Geloof me, dat is veel! Hoe puurder, hoe beter. De gel werkt verkoelend, hydraterend en verzachtend. Aloë Vera is rijk aan vitamines en ondersteunt het herstellend vermogen van de huid. Het is de perfecte gel op aan te brengen op je gezicht nadat deze de gehele dag is blootgesteld aan de zon.

De Tuinen Gel met 98% Aloe Vera

Gebruik

Breng een royale laag gel aan op plekken die, na een zomerse dag, rood zijn verkleurd of wat gevoelig aanvoelen. Je zult merken dat deze De Tuinen Gel met 98% Aloe Vera direct verlichting en verkoeling biedt. Omdat de gel ook goed hydrateert zal het trekkerige of gevoelige gevoel snel verdwenen zijn. Je kunt deze gel overigens ook aanbrengen op geïrriteerde plekjes of kleine wondjes. De gel is geschikt voor iedere huid en je kunt hem zo vaak als nodig aanbrengen.

De Tuinen Gel met 98% Aloe Vera

Ingrediëntenlijst:

Aloe Barbadensis Leaf Juice – Aloë vera bladextract, Alcohol Denat. – Gedenatureerde ethanol, Polysorbate 20 – Emulgator, Glycerin – Glycerine, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer – Synthethische polymeer, Phenoxyethanol – Conserveermiddel, Parfum – een allergeen vrij parfum,  Sodium Hydroxide – pH-regelaar, Ethylhexylglycerin – Oplosmiddel.

Deze De Tuinen Gel met 98% Aloe Vera is vrij van parabenen, sls, dierproeven en dierlijke ingrediënten.

De Tuinen Aloe Vera Gel 98% is verkrijgbaar bij Holland & Barrett voor €9,39 (50 ml) en €16,59 (120 ml).

Shop jij weleens skincare bij De Tuinen? 

Volg je mij al op Instagram & Bloglovin’?

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen.

Delen: