fbpx
20   52
13   41
272   803
27   67
32   78

L’Oréal Revitalift Filler Tissue masker

L'Oréal Revitalift Filler Tissue masker

Tijdens de hittegolf in Nederland heeft onze huid het zwaar te verduren gehad. De blootstelling aan de zon kan schadelijk zijn maar droogt daarnaast de huid ook enorm uit. Ik vind het altijd belangrijk om mijn huid goed te verzorgen maar tijdens dit soort dagen neem ik mijn skincare extra serieus. Zo breng ik graag een maskertje aan voor een extra hydratatieboost. Twee weken geleden testte ik het L’Oréal Revitalift Filler Tissue masker en in dit artikel ga ik je er alles over vertellen.

L'Oréal Revitalift Filler Tissue masker

L’Oréal Revitalift Filler Tissue masker

Ik heb dit masker ontvangen in de Zomer Hydratatiebox van L’Oréal. Hierin trof ik het L’Oréal Revitalift Filler Tissue masker twee keer aan, samen met het L’Oréal Revitalift Filler 1,5 % hyaluronzuur anti-rimpel serum. Wellicht schrijf ik daar ook binnenkort nog een review over maar in dit artikel richt ik mij op het masker.

Dit masker is een sheetmasker, verpakt in een zilveren verpakking met rode en paarse details. Aan de verpakking zie je direct dat dit een masker van L’Oréal betreft. Er wordt direct een stralende huid beloofd met een intense 24-uurs hydratatie. Door de hoge concentratie hyaluronzuur wordt de huid zichtbaar voller en gladder. Op de achterkant van het masker tref je, uiteraard, de rest van de productinformatie.

Zodra je het masker uit de verpakking haalt zie je een blauw masker. Deze blauwe laag is van plastic en is bedoeld om het tissue masker zelf te beschermen. Het masker zelf is namelijk gemaakt van ultra dun Japans katoenen tissue van 0.3 mm. Deze blauwe laag dien je van het dunne masker af te halen voordat je het aanbrengt op een schone huid. Doordat hij zo dun is sluit hij, belooft L’Oréal, perfect aan op de huid.

Gebruik

L’Oréal heeft gelijk, het masker sluit inderdaad perfect aan op mijn gezicht. Alleen vanaf mijn neus naar de huid onder mijn ogen staat wat open, maar hier heb ik altijd struggles mee. Gek eigenlijk want zo groot is mijn neus niet, haha! Verder voelt het masker direct verkoelend en heerlijk aan op mijn huid. Hierna is het tijd om 15 minuten heerlijk te genieten. Hierna verwijder ik het masker van mijn gezicht en masseer ik het overtollige product in mijn gezicht en hals.

Conclusie

Vind ik dit masker fijn? Jazeker! Het masker voelt echt heerlijk verkoelend en zacht aan zodra ik het aanbreng op mijn huid. Tijdens de 15 minuten heb ik heerlijk genoten en zodra ik het masker voelt mijn huid echt ontzettend gehydrateerd aan. Een boost geeft hij je huid zeker! Mijn tip is ook zeker om het overtollige serum nog even heerlijk in de huid te masseren. Of dat dit masker je huid echt voller en strakker maakt, dat durf ik niet te zeggen. Maar hydrateren doet hij zeker!

Heb jij mijn Instagram Video over deze Revitalift lijn van L’Oréal gezien? 

Het L’Oréal Revitalift Filler Tissue masker is verkrijgbaar bij o.a. Bol.com voor €5,99.

Shop jij weleens skincare bij Bol.com? 

Volg je mij al op Instagram & Bloglovin’?

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen.

Delen: