fbpx
68   453
122   416
93   152
58   110
279   837

OOTD Cheetah Flared Pants

OOTD Cheetah Flared Pants

Met sommige fashiontrends ben ik wat late to the party. Dit is zeker het geval met de flared pants. Ik heb bijvoorbeeld wel een zwarte, beige en blauwe flared jeans maar aan de leggingvariant moest ik nog even wennen. Een paar weken geleden besloot ik er toch voor te gaan (doe is gek!) en vandaag laat ik je er mijn lookje mee zien. Oh en ik heb ook een hele leuke kortingscode voor je van Famousstore. Let’s go! 

OOTD Cheetah Flared Pants

De flared pants zijn natuurlijk op dit moment helemaal on trend. Je kunt ze krijgen in alle kleuren en printjes. Ik ben gegaan voor de Cheetah Flared Pants en dit is een witte broek met zwarte vlekjes. Dit is dus een flared broek, oftewel hij heeft uitlopende pijpen, en een elastische band. Het is meer een legging dan een broek aangezien hij verder geen zakken en een rits heeft. Eén groot voordeel is dat dit echt de meest comfortabele broek ever is! Geloof me, dit zit echt als gegoten. Ik draag hem in de maat S en ik ben 1.78m.

Ik combineer deze broek met een zwart shirt met stoere tijger opdruk. Juist vanwege deze print vond ik het direct een leuke combi met de broek. Normaliter zou ik een t-shirt altijd in mijn broek dragen maar de broek schijnt een mini beetje door. Vandaar dat ik besluit het t-shirt ‘normaal’ te dragen zodat hij net over de bovenkant van mijn billen valt.

Om de look wat stoerder te maken draag ik er bikerboots onder met een kleine blokhak. Daarnaast draag ik voornamelijk gouden sieraden van merken zoals Cluse en iXXXi Jewelry. Ik draag op de ene foto mijn haar in een half updo met een zwarte scrunchie en op de andere foto een zwarte haarband in mijn haar.

Kortingscode Famous Store

Met de code ‘lindseybeljaars10’ krijg jij 10% korting op jouw bestelling!

Details

Dit was hem, mijn OOTD Cheetah Flared Pants! Wat vind jij van dit lookje? 

Volg je mij al op Instagram & Bloglovin’

Delen:

1 Reactie

  1. 4 augustus 2020 / 12:43

    Wat een stoere outfit! 🙂