fbpx
49   386
118   400
92   147
58   106
279   831

Gold Dust Glowing Skin Hydrogel Mask

Gold Dust Glowing Skin Hydrogel Mask

Een hectisch weekje, dat kon je afgelopen week wel noemen. Een flinke drukte op mijn werk waardoor ik even wat minder aandacht kon schenken aan mijn blog en instagram. Gisterenavond heb ik even heerlijk genoten van een lauwwarm badje in combinatie met het Gold Dust Glowing Skin Hydrogel Mask. In dit artikel ga ik je vertellen hoe ik dit maskertje heb ervaren. Lees je mee?

Gold Dust Glowing Skin Hydrogel Mask

Gold Dust Glowing Skin Hydrogel Mask

Dit masker is van het merk Oh K! en dit is mijn eerste kennismaking met het merk. Uiteraard is dit masker geïnspireerd op de Koreaanse sheetmask trend. Het masker is geformuleerd met goudstof, gemaakt van 90% verzorgende essence die er voor zorgt dat de huid beter wordt verzorgd en dat het product beter wordt geabsorbeerd.

De verpakking van het masker is uiteraard een plastic hoesje zoals we bij iedere sheetmask zijn gewend. De voorkant is goud en de achterkant is zwart met witte letters en een kader met leuke stipjes. Uiteraard past een gouden voorkant perfect bij de naam ‘gold dust’. Op de voorkant staat een tekeningetje van het masker en hieruit wordt al snel duidelijk dat dit masker bestaat uit twee delen. Een deel voor je kin en kaken en een deel voor je neus, onder je ogen en je voorhoofd.

Het masker zelf is goud. Ergens had ik dat natuurlijk wel kunnen weten door de naam en door de gouden voorkant. Toch was ik ergens in de war aangezien het schattige pandaatje mij ook de indruk gaf dat dit weer ging om een grappig masker met een panda opdruk zoals het Pretty Animalz Panda Calming Sheet Mask.

Zoals gezegd bestaat het masker uit twee delen dat goed wordt beschermd door plastic. Naar mijn mening is het wel heel wat plastic. Dit had van mij wel wat minder gemogen. Beide delen passen wel goed op mijn gezicht en het masker blijft goed zitten. Hier heb ik verder niets op aan te merken. Al vind ik het aanbrengen zelf, in één geheel, wel wat prettiger. Uiteraard is het de bedoeling dat je het masker aanbrengt op een schoon gezicht en vervolgens kun je er 30 minuten heerlijk van genieten.

Conclusie

Sowieso heerlijk om weer even te genieten van een maskertje. Dit was, voor mijn doen, alweer veel te lang geleden. Daarnaast kan de huid, zeker met de blootstelling aan de zon de laatste dagen, wel wat extra liefde gebruiken. En door de hectische week kon ik wel een heerlijk relaxmomentje gebruiken. Los van het vele plastic en de twee delen die ik toch liever in één deel had gezien vind ik het een prettig masker. Ik heb zeker genoten van de 30 minuten en na gebruik voelde mijn huid zeker lekker zacht en gehydrateerd aan.

Dit Gold Dust Glowing Skin Hydrogel Mask kost € 7,95 en is online te koop bij o.a. Amazon.

Hoe vaak gebruik jij een sheetmasker? 

Volg je mij al op Instagram & Bloglovin’?

 

Delen:

2 Reacties

  1. 10 augustus 2020 / 16:29

    Ziet er wel goed uit! Deze kende ik nog niet… Ik haal mijn skincare meestal van Koreaanse webshops af!

  2. Jeanelle
    10 augustus 2020 / 09:21

    Ik betrap mij er op dat ik er de laatste weken niet echt de tijd voor neem…daar moet maar weer eens verandering in komen. Vind sheetmasks heerlijk!