fbpx
68   454
122   417
93   153
58   111
279   838

Dit draag ik tijdens tropische temperaturen

Dit draag ik tijdens tropische temperaturen

De zomer in Nederland is inmiddels in volle gang. Mij hoor je niet klagen want de zomer is mijn favoriete seizoen en wat mij betreft mag het weer de komende tijd zo wel blijven. De rest van de week wordt het 30+ graden en dit draag ik tijdens tropische temperaturen. Weet jij inmiddels niet meer wat je aan moet? Ik hoop dat mijn tips je verder kunnen helpen.

Dit draag ik tijdens tropische temperaturen

Met tropische temperaturen zijn er maar twee doelen, namelijk:

  • er fashionable uitzien
  • zo goed mogelijk koel blijven

Wat belangrijk is is om te kijken naar de kleur en de stof van je kleding. Sowieso is het beter om te kiezen voor lichte stof qua kleur en qua stof is het goed om te gaan voor bijvoorbeeld linnen of katoen. Probeer synthetische stoffen, zoals polyester en viscose, zoveel mogelijk te vermijden. Daarnaast vind ik eerlijk gezegd spijkerstof ook echt helemaal niets bij tropische temperaturen. Wellicht een comfortabel denim shortje maar daar houdt het dan ook echt op.

Ik ga altijd voor zo wijd en luchtig mogelijk en daarbij kom ik al snel uit bij een jurkje. Of dit nu een mini, midi of maxi jurk is, dat maakt me niet zoveel uit. Zolang hij maar lekker zit, er leuk uitziet en lekker luchtig is. Daarnaast vind ik het belangrijk dat het een jurkje is dat niet doorschijnt zodat ik er alleen ondergoed onder kan dragen zonder hemdje of onderrokje. Hieronder draag ik dan het liefst slippertjes, espadrilles of sandaaltjes.

Het witte jurkje op de foto is van My Jewellery en de slippertjes van ONLY.

Het groene jurkje op de foto is van VEROMODA en de espadrilles van Fred de la Bretonie via OMODA.

Tip: ComeGetFashion heeft ook hele leuke en luchtige jurkjes. Perfect voor de zomer!

Conclusie: trek morgen je luchtigste en meest comfortabele jurkje aan en geniet van de prachtige zomerdag. Dat is precies wat ik ook ga doen! 

Volg je mij al op Instagram & Bloglovin’?

Dit artikel bevat affiliate links.

Delen:

1 Reactie

  1. Annemiek
    6 augustus 2020 / 10:07

    Viscose is juist heel fijn! Polyester inderdaad niet.