fbpx
65   136
133   245
53   206
33   81
70   157

Pretty Animalz Panda Calming Sheet Mask

Pretty Animalz Panda Calming Sheet Mask

OMG! Het is de laatste tijd een rage, sheetmasks met prints erop. Zo transformeer je jezelf in een handomdraai in bijvoorbeeld een tijger. Ik ga vandaag het Pretty Animalz Panda Calming Sheet Mask. Oftewel, mijzelf omtoveren tot een panda. Geheel schaamteloos voor mijn blog, whaha! Bijna dan…

Pretty Animalz Panda Calming Sheet MaskPretty Animalz Panda Calming Sheet Mask

Pretty Animalz Panda Calming Sheet Mask

Vorige week, op 7 december om precies te zijn, kwam er op mijn blog een artikel online met een Unboxing Bluxbox Kerst Editie. Een goed gevulde box en stiekem was ik toch wel het meest benieuwd naar deze hilarische Pretty Animalz Panda Calming Sheet Mask.

Even serieus, hoe leuk ziet dit masker eruit? De verpakking vind ik echt stijlvol gedaan zo met dat wit, zwart en grijs! Ergens vind ik het ook wel een beetje Japans ogen. Op de voorkant wordt in ieder geval duidelijk gemaakt dat je er door dit masker uit gaat zien als een panda en op de achterkant vind je de gebruiksaanwijzing (in verschillende talen) en de ingrediëntenlijst.

Pretty Animalz Panda Calming Sheet Mask

Pretty Animalz Panda Calming Sheet Mask

Over het Pretty Animalz Panda Calming Sheet Mask
This panda character print sheet mask provides intensive hydration while lavender helps to calm skin with its aromatic and skin soothing properties.

Pretty Animalz Panda Calming Sheet Mask

Gebruik:

Dit panda masker gebruik je hetzelfde als andere sheetmasks. Je maakt eerst je gezicht goed schoon en haalt daarna de sheet uit de verpakking. Breng hem op de juiste manier aan op je gezicht en laat hem rond de 15 à 20 minuten zitten. Haal vervolgens het masker van je gezicht af en masseer het overtollige product in in de huid.

Tsja.. ik moest toch wel een foto toevoegen met het masker op mijn gezicht? Hilarisch en voor schut, maar ach, alles voor de blog zullen we maar zeggen!!

Pretty Animalz Panda Calming Sheet Mask

Conclusie

Haha wat super leuk om dit Pretty Animalz Panda Calming Sheet Mask te mogen testen. Ik zie hier absoluut de lol van in en vond het echt hilarisch. Ten eerste vind ik de verpakking heel leuk gedaan en het masker natuurlijk zelf ook. Daar hoef ik denk ik niets meer over te zeggen. Op de huid voelt het masker heerlijk fris aan en het is echt een genietmomentje 20 minuten lang. Na het verwijderen van het masker heb ik nog genoeg product op mijn gezicht die ik lekker inmasseer. Hierna voelt mij huid heerlijk zacht en super gehydrateerd aan. In dat opzicht is dit masker dus zeker ook echt een aanrader!

Mocht je je overigens liever transformeren tot een ander dier dan is dit ook mogelijk. Zo heeft Masquebar meerdere dieren in het assortiment, zoals een kat, tijger, pinguin, varken en aap. Misschien is dit wel hilarisch tijdens een maskeravondje met je vriendinnen!

Dit Pretty Animalz Panda Calming Sheet Mask By Masque Bar is een full size en kost €3,99 en is te verkrijgen bij Etos. 

Zou jij dit gekke pandamasker eens willen proberen? 

IMG_2672[1]
Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen.

Delen:

1 Reactie

  1. 16 december 2017 / 11:47

    Ik vind ze ook echt mega leuk om op mijn gezicht te plaatsen Hahahaha! Altijd een verassing; en vind t product zelf ook erg fijn!

    Liefs