fbpx
16   28
22   41
17   50
25   62
60   280

Shoplog + kortingscode van NA-KD

kortingscode van NA-KD

Je hebt vast weleens gehoord van de webshop NA-KD. Ik vind het een hele prettige webshop en heb er gelukkig zo nu en dan een leuke samenwerking mee. Zo heb je o.a. de items van dit merk terug kunnen zien in deze OOTD. In dit artikel ga ik je laten zien dat ik deze keer heb gescoord. Het zijn in totaal 4 items. En daarnaast heb ik ook een hele fijne kortingscode van NA-KD voor jullie waarbij je 15% korting krijgt op jouw bestelling bij NA-KD. Zeker de moeite waard. Lees je mee?

Shoplog van NA-KD

Zoals gezegd heb ik dus in totaal vier items van NA-KD ontvangen. Een mom jeans, een top, een shortje en een cropped trui. Hieronder zal ik ze één voor een toelichten en uiteraard zie je een foto dat ik de items draag. Let’s go!

kortingscode van NA-KD

Feather Yarn Knitted Sweater

Laten we beginnen met dit heerlijke, zachte fluffy truitje van NA-KD. Ik heb hem in een prachtige, poederroze kleur. Hij zit heerlijk en valt licht cropped. Deze trui is, naast poederroze, ook verkrijgbaar in de kleuren yellow en off white. Ik draag hem in de maat S en de range gaat van XS t/m XL.

  • Prijs: € 34,95

Ripped Detail Denim Shorts

Een denim shortje is natuurlijk onmisbaar tijdens de zomervakantie. Ik heb er al een aantal maar nog niet in deze kleur blauw. Het shortje is aan de achterkant vrij basic maar heeft aan de voorkant twee destroyed details en de onderkant is afgewerkt met een gerafeld randje. De spijkerbroek is heel erg soepel waardoor hij ontzettend comfortabel zit. Ik draag hem in de maat 36 en de range gaat van 32 t/m 44.

  • Prijs: € 45,95

kortingscode van NA-KD

Wrap Rib Tie Top

Hoe prachtig is deze oudroze top? Het lijkt op een top met een overslag maar de stof zit vastgenaaid. Perfect! Hierdoor zit het topje dus altijd goed. Hij is uitgevoerd in een dunne en soepele ribstof. Hierdoor zit hij super comfortabel. De top valt cropped en is, naast oudroze, ook verkrijgbaar in de kleuren white en beige. Ik draag hem in de maat S en de range gaat van XXS t/m XXL.

  • Prijs: € 34,95

Mom Jeans Black

Last but not least, deze zwarte mom jeans. Ik heb al heel wat van dit soort modelletjes in mijn kast maar ik had nog geen zwarte. Vandaar dat ik dacht: dat is wel handig om erbij te hebben. Dit is echt een hele basic, zwarte mom jeans maar dat was precies waar ik naar opzoek was. Naast zwart is hij nog verkrijgbaar in 4 andere denim wassingen. Ik draag hem in de maat 36 en de range gaat van 32 t/m 46.

  • Prijs: € 45,95

Kortingscode van NA-KD

Ik ben heel erg blij met mijn nieuwe items van NA-KD. Ben jij nu ook erg enthousiast geworden na het zien van de items en heb je stiekem je winkelmandje al volgegooid? Ik mag een hele leuke kortingscode van NA-KD met jullie delen.

  • Met de code ‘LINDSEYBELJAARS15’ krijg jij 15% korting op jouw bestelling bij NA-KD. Heerlijk shoppen toch? Let op: wacht niet te lang! Zodra dit artikel online staat is de code nog 24h. geldig. 
  • Webshop: https://www.na-kd.com/

Kijk ook op mijn instagram (@lindseybeljaars) naar mijn stories/verhaal. Hier bespreek ik, voor de camera, alle items één voor één en laat ik ze goed zien!

Heb jij items van NA-KD in jouw kast hangen?

Pin this image on Pinterest

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Delen:

4 Reacties

  1. 20 juli 2020 / 13:50

    Leuke items! Ik ken het merk alleen van op social media , heb er zelf nog niets van. Ik doe dus heel graag mee met deze wedstrijd…

  2. 17 juli 2020 / 19:19

    Wat een leuke items! 🙂

  3. 16 juli 2020 / 14:30

    Leuke items Lindsey!

  4. Jeanelle
    16 juli 2020 / 09:25

    Heb het merk net pas ontdekt. Heb er nog geen kleding van in de kast hangen, maar heb er wel een paar mooie sneakers van.