fbpx
49   386
118   400
92   147
58   106
279   831

OOTD Black, White and Blue

Welkom bij een nieuwe outfitpost op dinsdag. Inmiddels is het de vaste prik om iedere dinsdag een nieuw outfitje met jullie te delen. Ik vind het hartstikke leuk om hiermee bezig te zijn. Ik neem altijd de tijd om mijn outfits zorgvuldig samen te stellen en om ze vervolgens te gaan shooten. Het shooten van de lookjes doe ik meestal met mijn moeder of met mijn vriend. De foto’s van deze OOTD Black, White and Blue heeft mijn vriend gemaakt. Kijk je mee?

OOTD Black, White and Blue

Soms gaan we echt speciaal op pad om te shooten en soms ook niet. In dit geval moesten we naar een verjaardag en besloten we een kwartiertje van te voren ‘nog even snel’ wat foto’s te maken. Ideaal want dan heb ik gelijk content zonder dat het me heel veel tijd kost.

We zitten natuurlijk midden in de winter dus een heerlijke teddycoat kan niet ontbreken. Deze zwarte teddy is van ComeGetFashion en is echt mijn favoriet deze winter. Hij is lekker lang en warm en past overal bij. Wat wil je nog meer? Qua lookje draag ik mijn babyblauwe trui van NA-KD. Deze heeft een V-hals en lekker lange mouwen. Gewoon een lekker truitje met een heerlijk, zachte stof. De trui is vrij lang en dus heb ik hem cropped gemaakt met behulp van een riempje. Door heb te poffen zie je het riempje niet meer maar krijgt de trui wel een leuke, korte speelse look.

Hieronder draag ik mijn zwarte rok van Arizona, die ik gekregen heb via OTTO. Dit is een stoere denim rok met hier en daar een destroyed detail. Het riempje dat ik in de rok draag het een zwart/wit slangenprintje en is van VeroModa. De panty die ik draag is een basic panty van HEMA in, volgens mij, 30 denier. De look maak ik af met mijn slangenprint laarsjes van Nubikk, die ik heb gekregen van Omoda. Ik blijf ze zo ontzettend leuk vinden! Natuurlijk een leuke match met het riempje. Qua sieraden draag ik allemaal gouden sieraden.

Via Omoda heb ik trouwens ook fantastische Shabbies gekregen. De link naar deze laarzen tref je hier. Je koopt ze nu namelijk met 30% korting! 

Heb jij deze OOTD Black, White and Blue al voorbij zien komen op mijn Instagram? @lindseybeljaars Volg je mij al?

Details

Dit was hem, mijn OOTD Black, White and Blue. Wat vind jij van dit lookje? 

Volg je mij al op Instagram & Bloglovin’?

Delen:

3 Reacties

 1. 22 januari 2020 / 18:18

  Wat een fris kleurtje die trui, I like!

 2. Natascha - Beautyopinie
  21 januari 2020 / 19:57

  Deze outfit staat je leuk! Ook helemaal mijn ding. Sterker nog; ik heb die jas 🙂

 3. 21 januari 2020 / 09:26

  Wat een leuke outfit en de laarsjes maken het zo speciaal !