fbpx
68   453
122   416
93   152
58   110
279   837

De voordelen van CBD olie

De voordelen van CBD olie

Qua populariteit wint CBD olie op dit moment flink terrein. Steeds vaker zie ik het voorbij komen op blogs maar ook in verschillende webshops. CBD olie staat in de volksmond beter bekend als hennepolie en is dus een olie dat wordt gewonnen uit de hennepplant. De plant waar natuurlijk ook wiet en hasj van wordt gemaakt en vandaar dat er wellicht toch nog een beetje een taboe op heerst. In dit artikel ga ik de voordelen van CBD olie bespreken. Nieuwsgierig naar het product? Lees dan zeker mee.

De voordelen van CBD olie

Laatst heb op mijn blog een artikel kunnen lezen waarin ik antwoord gaf op de meest gestelde vragen over CBD olie. Hierin ging ik vooral in op wat de olie is en hoe je het gebruikt. In het artikel van vandaag ga ik dus dieper in op de voordelen van CBD olie. Want waar gebruik je deze hennepolie nu eigenlijk voor?

Het is lastig om op deze vraag een eenduidig antwoord te geven. Iedereen heeft een eigen ervaring met CBD. Echter zijn deze losse ervaringen wel te bundelen in categorieën waardoor we toch kunnen vertellen waar je CBD olie goed voor kunt gebruiken.

  • Slaapproblemen; heb jij moeite met slapen? Dan kan deze olie jouw een oplossing bieden. De olie zorgt ervoor dat je hartslag naar beneden gaat en hierdoor zul je, zowel lichamelijk als geestelijk, meer ontspannen. Hierdoor daalt ook je energieniveau waardoor je dus een stuk makkelijk in slaap zult vallen.
  • Angst en stress; ervaar jij langdurig stress? Dan kan dit zeker leiden tot diverse lichamelijke klachten. Deze olie bevordert je mentale focus en helderheid en zorgt ervoor dat je je gedachten beter kunt orderen en met focus kunt nadenken. Dit zal ervoor zorgen dat de angst en stress die je ervaart langzaam minder zullen worden.
  • Migraine, nek- en rugklachten; ik heb zelf geen last van migraine maar ervaar zeker nek- en rugklachten. Dit komt omdat ik mijn dagen vooral doorbreng achter de laptop en hier waarschijnlijk een verkeerde houding aanneem. CBD olie heeft een pijnstillend effect en kan van de pijn net de scherpe randjes afhalen.

Naast deze klachten wordt het ingrediënt de laatste tijd ook heel veel gebruikt in verzorgingsproducten. Het schijnt namelijk ook een hele positieve werking te hebben op de huid. Zo belooft het ontstekingsremmend te zijn waardoor het dus goed werkt voor onzuiverheden maar het gaat ook de eerste tekenen van huidveroudering tegen.

Ben je een retailer en wil je CBD aan het assortiment toevoegen? Ga dan naar CBD groothandel Smart & Zo

Benieuwd en wil je eens een flacon met CBD olie kopen? Dat kan gewoon online bij een CBD winkel

Dit zijn de voordelen van CBD olie. Heb jij weleens CBD olie geprobeerd? 

Pin this image on Pinterest

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Dit artikel is een samenwerking.

Delen: